NUCI - cafea solubilă
Avem mai mult decât cele trei alune fermecate ale Cenușăresei! Avem cafea din Mexic. Miroase a Ocean Pacific, are gust de miere cu nuci și se pregătește în două etape: se adaugă cafea și se toarnă apă. Cafelele instant sunt uneori obiectul ridicolului. Noi preferăm să le gustăm și să le alegem pe cele mai bune. Și credeți-ne, cea cu nuci face parte din elita cafelei!
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Tratăm cafeaua instant în același fel ca cea boabe. O aducem întotdeauna proaspătă, o păstrăm la loc răcoros și întunecat, clienților o expediem cât mai repede. Din acest motiv, și cafeaua instant cu nuci este într-adevăr bună, iar după turnarea peste a apei fierbinți creează la suprafață o cremă coezivă. În aroma sa puteți recunoaște cu siguranță alune de pădure dar și o notă natural dulceagă de Arabica mexicană și o aciditate foarte decentă.
Originea cafelei
Cultivatorii și producătorii mexicani de cafea sunt 75% mici fermieri. Plantațiile mici sunt singurul lor mijloc de subzistență. La recoltarea boabelor roșii de cafea, care seamănă cu cireșele noastre, pleacă culegătorii de câteva ori pe an. În funcție de modul treptat în care se coace cafeaua. Le procesează prin așa-numită spălare, când fructele sunt decojite și fermentate în vase mari de fermentare. După aceasta, fermierii le usucă, curăță, sortează și ambalează. Până la cafeaua instant aromatizată mai este însă cale lungă. Boabele verzi merg la prăjitoria aleasă, unde li se adaugă aroma naturală. După prăjire, sunt măcinate și se extrage din ele infuzia. Aceasta este redusă la un concentrat foarte puternic. Într-un dispozitiv special, prin sublimare la temperaturi foarte scăzute, se evaporă apă din acesta. Și în sfârșit apar cristale de cafea, peste care puteți turna apă și le puteți bea direct.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.
6. 3.