Cafeaua verde SUPER SLIM LINE - GHIMBIR - doar măcinată
Boabe de cafea verzi de pe plantațiile Americii Centrale și rădăcină uscată de ghimbir de la cultivatorii asiatici. Combinația minunată a două gusturi și a multor efecte - ajută la eliminarea kilogramelor nedorite, stimulează imunitatea, detoxifică,micșorează pofta de mâncare și acționează ca un puternic antioxidant. De Super Slim Line cu ghimbir vă veți îndrăgosti de la primul kilogram pierdut. Numai în versiunea: MĂCINATĂ
Compoziție
Ghimbir uscat, ArabicaCrema și gustul cafelei
Gustul cafelei verzi este plăcută pentru unii, alții trebuie să se obișnuiască o vreme. Îl putem descrie ca delicat, ușor dulceag și puțin acru. Prin adăugarea ghimbirului, cafeaua capătă o urmă condimentată atractivă. Cafeaua verde nu crează spumă după turrnarea apei.
Originea cafelei
Cafeaua verde de înaltă calitate o importăm din țările Americii Centrale. Unul dintre motive este relația excelentă pe care am legat-o cu agricultorii locali, celălalt este metoda de procesare a cafelei. Proprietarii central-americani ai plantațiilor de cafea preferă așa-numita tehnologie umedă sau spălarea. Este un proces mai exigent din punct de vedere financiar și al timpului, finalul este însă o cafea cu un gust foarte proaspăt, cu o aromă cu nuanțe fructat-florale chiar. Gustul este dat de fermentarea în apă și îndepărtarea aproape imediată a pulpei cireșelor de cafea. Procesul de spălare în sine (fully-washed,wet-proccesed) începe prin turnarea boabelor de cafea, care prin aparență și culoare aduc a cireșe, în rezervoare mari cu apă. Pentru producerea a 1 kg de cafea sunt necesare 130-150 de litri. Fructele sunt presate în apă prin plăci de zdrobire, care le separă de pulpă. Apoi fermierii le toarnă în vase speciale de fermentare. Procesul de fermentare este esențial pentru calitatea rezultată a cafelei. Cel mai adesea cafeaua fermentează 36 de ore, însă trebuie monitorizată permanent, ca să nu înceapă a putrezi. Ajung câteva bobabe stricate, ca întregul lot să fie deteriorat. Ulterior, este necesară uscarea boabelor de cafea, având grijă să nu mucegăiască. Întregul proces este încheiat de ambalarea și exportul cafelei verzi pe piață. Cafelei verzi i-a fost adăugat ghimbirul uscat și aroma naturală de ghimbir. Aceasta este absolut sigură pentru sănătate - nu conține nici un purtător sintetic de miros și nici metale grele.
Efectele cafelei
Deși despre efectele asupra sănătății ale cafelei verzi se poartă dispute în mod constant, un lucru este sigur - conține mai multă cofeină decât cafeaua prăjită și în plus conține acid clorogenic, vitamine, substanțe minerale și antioxidanți. Acidul clorogenic (CGA) în principal, este responsabil pentru accelerarea metabolismului și arderea grăsimilor. Raportul CGA este de 100.000 mg / 1 kg! Este o concentrație extraordinar de puternică, astfel de valori nu sunt atinse de majoritatea extractelor produse industrial, pastilelor și tincturilor.
Consumul regulat de cafea verde are multe efecte benefice:
- Reduce apetitul Accelerează digestia și arde grăsimile
- Împiedică depozitarea zahărului sub formă de țesut adipos Îmbunătățește concentrarea,
- provoacă vigilență Previne bolile cardiovasculare, dar și boala Alzheimer și Parkinson Tratează infecțiile de origine bacterială
- Relaxează mușchii și calmează durerea
- Detoxifică (deja după 15 minute de la folosire)
Pentru a fi completă enumerarea, să menționăm și efectele minunate ale ghimbirului, care îmbunătățește digestia, ameliorează durerile de cap si cele musculare, ajută excelent la răcelă și gripă, stimulează imunitatea, reduce inflamația și în plus este un antioxidant puternic.
ATENȚIE: Boabele de cafea verde sunt foarte tari, pentru măcinarea lor este nevoie de o râșniță de calitate. Cafeaua verde poate deteriora ustensilele obișnuite. Din acest motiv măcinăm cafeaua numai grunjos. Recomandăm prepararea prin simpla turnare a apei fierbinți sau cu ajutorul presei franceze.
Instrucțiuni de preparare
- Utilizați aproximativ 7 g de cafea (2 lingurițe) pentru porție de băutură.
- Preparați cu apă clocotită și lăsați la extras aproximativ 5 minute.