075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CARAMEL SĂRAT cafea solubilă

Cod: 1647

Dacă vă place gustul dulce-sărat, atunci aceasta este o cafea pe care nu trebuie să o ratați. De calitate, prelucrată prin înghețare și ușor aromatizată, este exact ceea ce trebuie pentru o dimineață în natură sau o după-amiază la un film. Cafeaua solubilă Caramel sărat alungă plictiseala și lenea. Varsă bucurie și energie în vene. Doar, este făcută din boabe de cafea pline de soare din Mexic!

Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Mexic
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1350m
Gust
Gust:
Caramel sărat
Prelucrarea
Prelucrarea:
Congelare

Compoziție

Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturală, Caramel

Crema și gustul cafelei

Cafeaua solubilă aromatizată Caramel sărat este realizată dintr-un amestec de Arabica mexicană (80%) și Robusta (20%). De aici rezultă că baza sa este dulce în mod natural, cu un indiciu de note citrice. Prin adăugarea aromei de caramel sărat, a fost creată o cafea care combină aromele de mai sus prin sublinierea caramelului, adică o linie dulce, care este accentuată ușor de prospețimea fructelor și se termină cu un gust sărat atractiv.

Originea cafelei

Mexicul este o țară bine cunoscută în lumea cafelei. Majoritatea plantațiilor sunt situate în sudul țării și cel mai mult produc cafea Arabica. Cafeaua a apărut în țară încă de la sfârșitul secolului al XVIII-lea, însă un mare boom a venit abia în anii '70. De-a lungul timpului, cafeaua a devenit cea mai valoroasă cultură de export din Mexic, aducând multe locuri de muncă. Însă, au venit și vremurile cu așa-numitele crize ale cafelei cauzate de gestionarea deficitară, supraproducția de cafea și scăderea prețurilor. Problemele au culminat în anii 1999-2003, când cantitatea de boabe de cafea prelucrate a scăzut și, astfel, și volumul investițiilor în întreținerea și îmbunătățirea plantațiilor.

Acest lucru nu schimbă faptul că cafeaua din Mexic mai are multe de oferit, grație sprijinului actual al guvernului local și a inițiativelor multor organizații non-profit care motivează cultivatorii organici sau Fair Trade și subliniază importanța soiurilor locale. Acestea necesită, printre altele, mai puțină îngrijire, cultivarea lor are un impact mai mic asupra mediului și sunt relativ mai puțin pretențioase în ceea ce privește forța de muncă. Vestea bună este că, din anul 2015 până în 2018, producția plantațiilor mexicane a crescut din nou.

Cafeaua instant sau solubilă nu este o realizare a ultimului deceniu, după cum s-ar putea părea. Istoria sa datează din 1937, când a fost lansată oficial pe piață. Trebuie remarcat faptul că prima versiune a acestei cafele numite Essence of Coffee a fost consumată de soldați în timpul Războiului Civil American, adică între anii 1861-1865. Era un amestec de extract de cafea, lapte praf și zahăr, cu o anumită consistență. Nu a devenit foarte populară, astfel încât producția sa a fost oprită. Primul brevet pentru cafea solubilă a fost înregistrat în 1881 de Alphonse Allais. S-a întâmplat în Franța.

Au urmat o serie de alte încercări de a produce o cafea, peste care să fie suficient să se toarne apă fierbinte, până când s-a obținut cafeaua solubilă pe care o cunoaștem în prezent. Cafeaua solubilă modernă este produsă fie prin pulverizare, fie prin înghețare. Noi preferăm a doua metodă, așa-numita liofilizare, adică uscare prin înghețare, care păstrează în cafea maximum de substanțe aromatice și o gamă întreagă de arome. Cafeaua liofilizată nu are un gust plat, ci dimpotrivă. Vă recomandăm să încercați beneficiile sale.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
  2. Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
  3. Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă

Vanilia este poate cel mai răspândit condiment din lume. Europenii o iubesc din secolul al XVI-lea, dar vechii azteci și tolteci cunoșteau vanilia cu mult înainte. Vanilia franțuzească sau bourbon este importată din insula Réunion. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea acesteia sunt dificile, astfel că nici prețul nu este chiar mic. Dar dumnevoastră nu o ratați de această dată - în cafeaua din Mexic! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,3 Lei /1000 g 132,0 Lei /1000 g 13,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

IRISH CREAM - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea solubilă

Unii ar considera-o exgaerat de dulce, dar nu vă lăsați înșelați. Irish cream este una dintre cele mai recunoscute tipuri de băuturi alcoolice. Ceai mai mari producători nu vor dezvălui rețeta autentică, nici chiar sub amenințarea de înec în butoiul plin cu apă. De obicei conține 15-20% whisky irlandez, frișcă, vanilie și cafea. Unii adaugă ciocolată, alții extract de nucă de cocos. Iar acum imaginați-vă ce gust are în combinație cu excelenta cafea ecuadoriană.. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

CAFEA SOLUBILĂ FRIȘCĂ - CARAMEL
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CAFEA SOLUBILĂ FRIȘCĂ - CARAMEL

Cafeaua solubilă are fanii și oponenții săi. Dar suntem siguri că nimeni nu refuză o ceașcă de băutură rapidă, gustoasă și care oferă elan. Mai ales când miroase a caramel și frișcă. În plus, nu este doar o cafea instant simplă. Este o cafea liofilozată, preparată cu cea mai mare atenție și dintre cele mai bune boabe. Convingeți-vă singuri cum stau lucrurile cu adevărat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »