

CHERRY - cafea boabe
Oamenii din întreaga lume își asezonează cafeaua. Într-o parte a lumii adaugă zahăr, în alta mirodenii. V-am facilitat munca și am prăjit o arabica 100% cu aromă de cherry. Nu vă lăsați înșelați - nu este nicidecum un ceai pentru bătrânele! Precizia peruană cu un gust complex, va satisface atât un IT-ist, cât și o instructoare yoga. Cherry este proaspăt și dulce, iar cu cafeaua armonioasă, se înțelege de minune.
Compoziție
Arabica 100%, AromaSpuma și gustul cafelei
Cafeaua boabe Cherry vă va cuceri de la prima degustare. De fapt, o veți îndrăgi imediat după deschiderea ambalajului. Miroase minunat. Fie că o filtrați sau o pregătiți la aparat, veți aprecia întotdeauna corpul complet și rotund, la care se adaugă aroma de cherry. Spuma este deschisă la culoare, ușoară, cu bule mici.
Originea cafelei
Cafea din Anzii peruani este cultivată și produsă aproape exclusiv de către micii fermieri. Plantațiile lor mici sunt situate în locuri greu accesibile, care este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care cafeaua din Peru, în special regiunea Puno, nu conține reziduuri de îngrășăminte sau substanțe industriale. Transportul lor la plantații ar fi foarte dificil din punct de vedere fizic și financiar. În orice caz în cultivarea arborilor de cafea joacă un rol important clima. Arborii sunt recoltați de mai multe ori succesiv, astfel încât fructele lor să fie cât mai mature. Prelucrarea se efectuează prin spălare (metoda umedă), în care fructele de cafea sunt turnate în apă, trec prin plăci de zdrobire și fermentează în vase de fermentație (până la 36 ore). Astfel se elimină pulpa și învelișul și boabele obțin o aromă și un miros tipic. Uscarea este cel mai adesea realizată pe suprafețe din beton, la lumina directă a soarelui. Boabele de cafea se aromatizează cu aromă naturală. Acest pas delicat este în mâinile prăjitorului nostru, care pulverizează cafeaua cu ulei înainte de prăjire.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

PERU ANDES GOLD - cafea boabe
