CIOCOLATĂ - cafea solubilă
Este imposibil să nu iubești ciocolata. Sau cunoașteți oare pe cineva care să nu se desfete cel puțin din când în când cu un tort de ciocolată, o figurină de ciocolată sau o înghețată de ciocolată? Nu cu siguranță nu. Delicatesa solubilă cu gustul comorii aztecilor antici, nu poate lipsi nici din colecția noastră de cafele excepționale. Este unul dintre cele mai populare, comandați rapid!
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Gustul cafelei solubile de calitate este foarte asemănător cu a cafelei boabe. Dacă provine din plantațiile din Ecuador, vom recunoaște dulceața naturală și atingerile speciale ale fructelor. Adăugarea de arome de ciocolată o face și mai delicioasă. După turnarea apei fierbinți (nu clocotite!), veți obține și o spumă frumoasă.
Originea cafelei
Cafeaua este cultivată în Mexic în special de fermierii mici, fiind una dintre puținele modalități de trai în zonele sărace. De aceea îi acordă o grijă deosebită. Cafeaua din Mexic este considerată a fi de înaltă calitate și aparține celor căutate. Cafeaua instant este produsă cu o tehnologie relativ simplă,în principal prin așa-numită înghețare. Boabele de cafea sunt prăjite, măcinate și extrase. Extractul de cafea rezultat este fiert până la un concentrat foarte puternic. Acesta este înghețat și cu ajutorul sublimării se elimină apa. Se formează astfel cristale de cafea solubilă. Acestea doar se cântăresc și se ambalează. Prin metoda de înghețare nu se modifică compoziția chimică a cafelei, este o procedură bazată numai pe legile fizice. Cafeaua instant produsă prin această metodă are un corp complet și o aromă naturală și puternică.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.