Ciocolată cu lapte și cafea
Iubitorii de cafea și ciocolată să vină aici! Avem bucăți de ciocolată cu lapte cu aromă de cafea pe care le puteți folosi pentru a prepara băuturi perfecte. Cel mai rapid mod de pregătire este să le topiți în lapte fierbinte. Veți obține un mic dejun delicios, care dispare repede. Dacă vă place să experimentați, aruncați o bucățică de ciocolată în cafea espresso. Amestecați... și savurați.
Compoziție
Zahăr, Lapte praf, Unt de cacao, Cafea măcinată 2%, Lecitină de soia, Aromă naturalăGust
Ciocolata cu lapte și cafea este făcută din cacao de înaltă calitate și cafea prăjită, așa că are gustul unei combinații a acestor două ingrediente. Are subtonuri catifelate de lapte și se dezvoltă frumos pe limbă, cu un postgust persistent. Ciocolata este modelată în pătrățele, ceea ce favorizează o împărțire ușoară.
Origine
Ce mai trebuie să știți despre cafea, dragi iubitori de cafea? Unde crește este clar pentru voi, cum este prelucrată ați citit de sute de ori, ce gust are este inutil să vă mai scriem. Dar ceea ce poate că v-a scăpat până acum este faptul că un anume psiholog clinician a investigat recent legătura dintre preferințele în materie de cafea și personalitatea consumatorilor. Într-adevăr! Rezultatele s-ar putea să vă amuze, sau poate să confirme ceea ce credeați până acum.
De exemplu, expertul a investigat că persoanele care beau în special cafea neagră, nu le plac schimbările, sunt raționale, răbdătoare, dar uneori și capricioase. Cafeaua solubilă se pare că este preferată de persoanele mai comode, cărora nu le place să facă planuri. Cei care preferă cappuccino sunt perfecționiști, iar cei care prepară cafeaua în moduri mai puțin tradiționale sunt aventurieri, dar uneori acționează oarecum nechibzuit.
Vă recunoașteți? După o introducere lejeră, să ne întoarcem la ciocolata cu lapte și cafea. Aici sunt datele reale: baza este realizată din boabe de cacao provenite din plantații din America Centrală și de Sud și din Africa. Fabricarea ciocolatei din aceste boabe de cacao este un proces lung și anevoios. Începe cu recoltarea, fermentarea și uscarea boabelor de cacao. Boabele sunt apoi prăjite, ceea ce le eliberează aroma și gustul natural. După prăjire, boabele trebuie să fie măcinate pentru a produce masa de cacao, care conține substanțe solide de cacao (cacao pudră) și unt de cacao. Masa de cacao este apoi amestecată cu unt de cacao, lapte praf și zahăr.
Raportul dintre aceste ingrediente este controlat cu precizie pentru a obține gustul și consistența dorite ale ciocolatei cu lapte. Adăugarea de lapte praf este esențială pentru a crea caracterul bogat și de lapte al ciocolatei. Următoarea etapă importantă este procesul de conșare, în timpul căruia ciocolata este în mod constant amestecată și încălzită. Acest proces durează mai multe ore - rezultatul este o ciocolată cu o consistență fină și delicată, unde procesul de conșare ajută și la eliminarea gustului amar și la dezvoltarea aromei bogate a ciocolatei. În cele din urmă, ciocolata este turnată în forme unde se solidifică.
Acum știți totul și depinde de dvs. să decideți cum să folosiți ciocolata cu lapte și cafea. Noi vă recomandăm clasica topire în lapte, dar nu ezitați să experimentați preparând glazuri, deserturi, mousses sau produse dulci de patiserie. Bucurați-vă de toate posibilitățile pe care le oferă bucățile de ciocolată cu cafea!"
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Puteți topi bucățelele de ciocolată în lapte cald (de vacă, soia, mac, migdale...), le puteți amesteca în terci sau le puteți folosi la deserturi.
Valoarea energetică: | 2178 kJ/521 kcal |
Grăsimi: | 28.9 |
din care saturați: | 17.2 |
Carbohidrați: | 57.1 |
din care zaharuri: | 55.5 |
Proteină: | 7.1 |
Fibre: | 2.1 |
Sare: | 0.25 |