

CIOCOLATĂ - MIGDALE cafea boabe
Două gusturi se potrivesc perfect - migdalele și ciocolata. Bucurați-vă de ele într-o cafea de plantație de lux. Veți savura astfel, nu numai rotunjirea și echilibrul ei delicios, ci și tonuri atractive amărui-dulcege. Facți-vă ziua și mai frumoasă. Cafeaua boabe cultivată cu dragoste și prăjită cu simț, nu ar trebui să o ratați.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Aroma de bază a cafelei Arabica 100% care este completă, rotundă și armonioasă, este completată de tonuri de migdale și ciocolată. În această cafea boabe, puteți găsi, de asemenea, o dulceață ușoară și nuci. Spuma este delicată, elastică și pufoasă.
Originea cafelei
Cafeaua de mare altitudine din regiunea peruană Puno crește pe plantațiile aproape de faimosul lac Titicaca. Clima și solul Anzilor îi oferă un gust și o aromă originală. Soiul Typica are o producție relativ scăzută, dar excelează prin calitatea ridicată. Fermierii peruani o cultivă de când a ajuns la ei din Etiopia. Nouăzeci si opt la sută din producătorii de cafea din Peru sunt micii fermieri care au grija de plantațiile de cafea cu întreaga familie. Deoarece sunt predominant săraci și arborii de cafea cresc în munții înalți, nu le tratează cu îngrășăminte industriale sau produse chimice. De aceea, cafeaua Puno este considerată a fi cultivată organic. Recoltarea are loc în Anzi de mai multe ori succesiv, după cum se coc fructele de cafea. Procesarea prin așa-numita spălare implică turnarea boabelor de cafea în apă și strivirea cu ajutorul plăcilor (curățarea pulpei), fermentarea boabelor de cafea în vasele de fermentație și uscarea la soare. Cafeaua este în cele din urmă sortată, ambalată și transportată pe piața bursieră. Majoritatea producției de cafea peruană se adresează clienților din Japonia, SUA și Europa. Aromatizarea cafelei se face fieînainte de prăjire, fie în timpul prăjirii. Noi alegem prima opțiune. Înainte de prăjire se pulverizează cafeaua cu ulei cu aromă naturală și apoi se prăjește. Datorită acestui aspect, aroma se păstrează pentru mult timp, iar clientul cunoaște aroma și în ceașca de cafea.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























8. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe
