075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CIOCOLATĂ - MIGDALE cafea boabe

Cod: 33
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Două gusturi se potrivesc perfect - migdalele și ciocolata. Bucurați-vă de ele într-o cafea de plantație de lux. Veți savura astfel, nu numai rotunjirea și echilibrul ei delicios, ci și tonuri atractive amărui-dulcege. Facți-vă ziua și mai frumoasă. Cafeaua boabe cultivată cu dragoste și prăjită cu simț, nu ar trebui să o ratați.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 139,8 Lei /1000 g 14,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Ciocolată, Migdale
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

Aroma de bază a cafelei Arabica 100% care este completă, rotundă și armonioasă, este completată de tonuri de migdale și ciocolată. În această cafea boabe, puteți găsi, de asemenea, o dulceață ușoară și nuci. Spuma este delicată, elastică și pufoasă.

Originea cafelei

Cafeaua de mare altitudine din regiunea peruană Puno crește pe plantațiile aproape de faimosul lac Titicaca. Clima și solul Anzilor îi oferă un gust și o aromă originală. Soiul Typica are o producție relativ scăzută, dar excelează prin calitatea ridicată. Fermierii peruani o cultivă de când a ajuns la ei din Etiopia. Nouăzeci si opt la sută din producătorii de cafea din Peru sunt micii fermieri care au grija de plantațiile de cafea cu întreaga familie. Deoarece sunt predominant săraci și arborii de cafea cresc în munții înalți, nu le tratează cu îngrășăminte industriale sau produse chimice. De aceea, cafeaua Puno este considerată a fi cultivată organic. Recoltarea are loc în Anzi de mai multe ori succesiv, după cum se coc fructele de cafea. Procesarea prin așa-numita spălare implică turnarea boabelor de cafea în apă și strivirea cu ajutorul plăcilor (curățarea pulpei), fermentarea boabelor de cafea în vasele de fermentație și uscarea la soare. Cafeaua este în cele din urmă sortată, ambalată și transportată pe piața bursieră. Majoritatea producției de cafea peruană se adresează clienților din Japonia, SUA și Europa. Aromatizarea cafelei se face fieînainte de prăjire, fie în timpul prăjirii. Noi alegem prima opțiune. Înainte de prăjire se pulverizează cafeaua cu ulei cu aromă naturală și apoi se prăjește. Datorită acestui aspect, aroma se păstrează pentru mult timp, iar clientul cunoaște aroma și în ceașca de cafea.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

8. 3.

Evaluare: excelent
O cafea delicata care îmi aduce o puțină plăcere zilnic. Mi-aș dori să nu dispară niciodată de pe piață și chiar dacă prețul ei ar fi de două ori mai mare, l-aș cumpăra. Îl recomand cu mare drag!

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023

15% JOS
INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe

Cea mai populară, cea mai interesantă și de cea mai bună calitate. Cafeaua de plantație Monsoon Malabar AA a ajuns pe bună dreptate pe primul loc în clasamentul tuturor cafelelor indiene. Procesul unic de prelucrare, al cărui rezultat sunt minunatele boabe galbene, cu aromă fumurie și pământie, îi conferă o amprentă de originalitate. Gustați cafeaua bătută de vânturi și ploi musonice! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
166,4 Lei /1000 g 141,4 Lei /1000 g 14,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023

15% JOS
NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe

Caraibele pe de o parte, Pacificul pe de alta. În mijloc Cordilierii și vulcanii ... Nicaragua cu siguranță nu este plictisitoare. Astfel este și cafeaua pe care o aducem din nordul țării. În zona deluroasă, se nasc boabe cu o aciditate echilibrată și o aromă excelentă. Cafeaua muntoasă din America Centrală dispune de tonuri de ciocolată amară și portocale. Va fi pe gustul dumneavoastră! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
183,2 Lei /1000 g 155,7 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »