CIOCOLATĂ - MIGDALE - cafea solubilă
Rețineți bine denumirea acestei cafele. O veți folosi adesea: ai încercat deja combinația ciocolată-migdale? Unde este cioco-migdala mea? Pot să vă ofer cea mai bună cafea cu ciocolată și migdale din regiune?
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Gustul ciocolatei cu migdale este familiar fiecărui iubitor de ciocolată. De acum înainte se poate savura în formă lichidă și în combinație cu o cafea specială mexicană. Arabica locală se distinge prin tonuri de fructe și un gust dulceag delicat. Cafeaua solubilă se prepară cu apă fierbinte. Veți obține o băutură cu o aromă bogată și o spumă delicată. Arabica cu ciocolată și migdale este foarte populară pentru protocol în cadrul birourilor dar și acasă sau în locații de vacanță. Când începe să se simtă aroma începe o forfotă la fel ca într-un stup. Nu credeți? Încercați!
Originea cafelei
Cafeaua mexicană se încadrează cu drepturi depline între cele mai căutate și mai extraordinare tipuri de cafea. Arborii de cafea cultivați la ecuator produc boabe puternice și dulci în mod natural. Ca și în altă parte și în Mexic, plantațiile de cafea sunt deținute în mare parte de fermierii mici. Pentru că aceste plantații reprezintă singura sursă de trai pentru familiile numeroase, ei se ocupă de acestea cu cea mai mare grijă. Recoltarea și prelucrarea boabelor are loc, de asemenea, în condiții stricte. Atunci când cafeaua este aromatizată cu aromă naturală și prăjită, se extrage din ea un lichid care este redus la o concentrație ridicată, după care se produce o înghețare bruscă la -40 °C și sublimare. Într-un dispozitiv special, din concentratul de cafea se elimină apa și se formează cristale de cafea. Cristalele se dizolvă ușor în apă.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.
1. 2.
3. 7.
3. 7.
3. 7.
3. 7.
3. 7.
3. 7.