CIOCOLATĂ-MENTĂ - cafea boabe
În Italia, presară scorțișoară în cafea, în Grecia adaugă ouzo. Dar ați încercat vreodată cafea cu aromă de ciocolată și mentă? Este timpul să descoperiți combinația excelentă de dulce și mentolat, dens și răcoritoar. Pentru aromata arabica 100% cu siguranță nu se aplică că ar trebui să vă mulțumiți cu puțin. Bucurați-vă de ea cât de des doriți!
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cafeaua din Puno excelează printr-un caracter unic și o dulceață plăcută. Alături de ciocolată și mentă, este delicată, dar totuși intensă. Gustul lasă o impresie armonioasă. Când se prepară și se macină corect, cafeaua oferă o spumă ușoară și flexibilă, care se răspândește repede pe întreaga suprafață a ceștii după ce se amestecă cu o linguriță.
Originea cafelei
După această cafea de plantație mergem în munții înalți din Peru. Regiunea Puno este cunoscută în întreaga lume pentru cultivarea speciei Typica, care deși are randamente mai mici, are un gust excelent și este de înaltă calitate. Arborii de cafea sunt cultivați de fermieri mici, plantațiile lor fiind răspândite la înălțime în munții Anzii. Prin urmare, nu utilizează îngrășăminte și substanțe produse industrial pentru cultivarea sau tratarea cafelei. În primul rând, acestea sunt inaccesibile pentru fermierii săraci, în al doilea rând, este aproape imposibil să le transporte în zonele înalte. Cafeaua este recoltată în Anzi de câteva ori pe an. Fructele de cafea se coc treptat, astfel încât acestea sunt culese numai în stadiul celei mai bune maturizări. Se procesează prin spălare. Boabele se toarnă în apă și se zdrobesc prin plăci speciale pentru a elimina pulpa. Boabele de cafea fermentează în vasele de fermentație timp de până la 36 de ore. Apoi fermierii le întind pe suprafețe din beton și se usucă la lumina directă a soarelui Rezultatul este cafeaua verde, care se sortează, împachetează și se transportă la bursă. Noi cumpărăm cafea neprăjită. Avem prăjitorie proprie și, datorită acestui fapt, oferim clienților noștri întotdeauna cafea proaspătă. Prăjim în doze mici, astfel încât cafeaua nu stă în depozitele noastre să piardă aroma prețioasă. Aromatizarea se efectuează de prăjitor înainte de prăjire, când boabele de cafea se pulverizează cu ulei cu aromă pur naturală.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.