075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Costarica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey - cafea boabe

Cod: 1774

Cafeaua procesată cu metoda Honey este întotdeauna extrem de atractivă. În cazul cafelei Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey, putem vorbi despre un gust frumos, complex și dulce precum și despre o aromă minunată. Fermierul Miguel Diaz știe bine de ce respectă cele mai bune practici ale tatălui său. Datorită acestui lucru, oferă lumii o cafea cu un corp mătăsos și note de fructe coapte.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
245,9 Lei /1000 g 24,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 30. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Costa Rica
Soi
Soi:
Villa Sarchi
Regiune
Regiune:
Tarrazu
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1700m
Gust
Gust:
dulce, Tóny peckovin
Prelucrarea
Prelucrarea:
Honey

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey este armonios de dulce, rotundă și delicioasă datorită metodei de prelucrare. La o degustare atentă, puteți identifica cu ușurință note de fructe coapte, în special prune, cireșe, caise și piersici.

Vă recomandăm să pregătiți această cafea, de exemplu, la filtru, cafetieră moca sau cold brew. Datorită acestui lucru, dulceața și suculenta sa se dezvoltă frumos.

Origine cafelei

Există multe lucruri speciale la cafeaua Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey. Printre primele, să amintim așa-numita metodă de prelucrare de miere (Honey). Datorită acesteia, cafeaua are un gust frumos, complex și dulce. Procedura obișnuită nu folosește apă și arată cam așa: imediat după recoltare, lucrătorii îndepărtează coaja superioară a cireșelor de cafea coapte, sub care se află doar pulpa dulce care acoperă boabele. Ei întind cafeaua prelucrată în acest fel pe plăci de beton și o usucă în lumina directă a soarelui cu amestecare frecventă. Este important să acopere recolta peste noapte cu cearșafuri mari, astfel încât să nu se umezească. Datorită pulpei moi boabele capătă un gust dulce. Odată ce uscarea este completă, adică după aproximativ 20 de zile, pergamentul uscat este îndepărtat fie manual, fie cu ajutorul unor mașini simple.

O altă particularitate este locul unde a fost cultivată cafeaua. Regiunea Tarrazu din Costa Rica este una dintre principalele regiuni de cultivare a cafelei din țară. Nu e de mirare că există de aproximativ o sută de ori mai mulți arbori de cafea decât oameni. Plantațiile sunt în sol vulcanic, bogat în minerale, arborii profită și de zile lungi însorite și de o adiere ușoară dinspre mare.

Nici varietatea de arbori de cafea Villa Sarchi nu este tipică. Este un arbore de cafea cu o mutație naturală a soiului Bourbon, care se dezvoltă bine la mare altitudine, rezistentă la vânturile puternice. Mărimea acestui soi de arbore este descrisă ca fiind pitică. Vila Sarchi a fost descoperită în Costa Rica în anii 1950. Nu se cultivă nicăieri în lume în afară de Costa Rica. Și la final, vom adăuga o mențiune despre ferma La Falda, pe care Miguel Diaz a preluat-o de la tatăl său.

Este situată la aproximativ două ore de orașul San José, la poalele muntelui La Falda, care înseamnă fustă. Această parte a hainei amintește exact de un deal în forma acesteia. Miguel Diaz a preluat cele mai bune cunoștințe ale tatălui său și a adăugat tehnici moderne. Datorită acestui fapt, produce cafea de cea mai înaltă calitate. De prelucrarea acesteia se ocupă mica firmă Palmichal-Micro Mill.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua la o granulație potrivită pentru modul de preparare ales.
  2. Folosiți cel puțin 1,5-2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată la 1 ceașcă.
  3. Preparați cafeaua cu apă la o temperatură de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
159,4 Lei /1000 g 135,5 Lei /1000 g 13,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 30. 4. 2024

MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND cafea boabe

Când nu sunteți inspirați, aveți o piatră pe inimă sau vă doare capul de atâtea griji... atunci este timpul să vă pregătiți încă ceașcă de cafea aromată. Și de ce să nu fie o delicatesă mexicană cu o aromă pronunțată și un gust dulce? Cafeaua Maragogype Barranco Hand a fost selectată și de Nespresso, pentru crearea produsele sale premium. Bucurați-vă de o experiență de neuitat cu o cafea bună! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
279,8 Lei /1000 g 28,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 30. 4. 2024

INDIA PLANTATION AA - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INDIA PLANTATION AA - cafea boabe

100% arabica într-o prezentarea orientală! Gustul condimentat unic, aciditatea elegantă și tonurile dulci atrăgătoare, fac din cafeaua originară în Kernataka indiană, una favorită. Soiul Kents este o specialitate locală denumită după englezul care, în anul 1920, a plantat în regiune primul arbore de cafea. În Europa, cafeaua din India este folosită în principal pentru a pregăti espresso. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
166,5 Lei /1000 g 16,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 30. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »