Costarica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey - cafea boabe
Cafeaua procesată cu metoda Honey este întotdeauna extrem de atractivă. În cazul cafelei Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey, putem vorbi despre un gust frumos, complex și dulce precum și despre o aromă minunată. Fermierul Miguel Diaz știe bine de ce respectă cele mai bune practici ale tatălui său. Datorită acestui lucru, oferă lumii o cafea cu un corp mătăsos și note de fructe coapte.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Cafeaua Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey este armonios de dulce, rotundă și delicioasă datorită metodei de prelucrare. La o degustare atentă, puteți identifica cu ușurință note de fructe coapte, în special prune, cireșe, caise și piersici.
Vă recomandăm să pregătiți această cafea, de exemplu, la filtru, cafetieră moca sau cold brew. Datorită acestui lucru, dulceața și suculenta sa se dezvoltă frumos.
Origine cafelei
Există multe lucruri speciale la cafeaua Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey. Printre primele, să amintim așa-numita metodă de prelucrare de miere (Honey). Datorită acesteia, cafeaua are un gust frumos, complex și dulce. Procedura obișnuită nu folosește apă și arată cam așa: imediat după recoltare, lucrătorii îndepărtează coaja superioară a cireșelor de cafea coapte, sub care se află doar pulpa dulce care acoperă boabele. Ei întind cafeaua prelucrată în acest fel pe plăci de beton și o usucă în lumina directă a soarelui cu amestecare frecventă. Este important să acopere recolta peste noapte cu cearșafuri mari, astfel încât să nu se umezească. Datorită pulpei moi boabele capătă un gust dulce. Odată ce uscarea este completă, adică după aproximativ 20 de zile, pergamentul uscat este îndepărtat fie manual, fie cu ajutorul unor mașini simple.
O altă particularitate este locul unde a fost cultivată cafeaua. Regiunea Tarrazu din Costa Rica este una dintre principalele regiuni de cultivare a cafelei din țară. Nu e de mirare că există de aproximativ o sută de ori mai mulți arbori de cafea decât oameni. Plantațiile sunt în sol vulcanic, bogat în minerale, arborii profită și de zile lungi însorite și de o adiere ușoară dinspre mare.
Nici varietatea de arbori de cafea Villa Sarchi nu este tipică. Este un arbore de cafea cu o mutație naturală a soiului Bourbon, care se dezvoltă bine la mare altitudine, rezistentă la vânturile puternice. Mărimea acestui soi de arbore este descrisă ca fiind pitică. Vila Sarchi a fost descoperită în Costa Rica în anii 1950. Nu se cultivă nicăieri în lume în afară de Costa Rica. Și la final, vom adăuga o mențiune despre ferma La Falda, pe care Miguel Diaz a preluat-o de la tatăl său.
Este situată la aproximativ două ore de orașul San José, la poalele muntelui La Falda, care înseamnă fustă. Această parte a hainei amintește exact de un deal în forma acesteia. Miguel Diaz a preluat cele mai bune cunoștințe ale tatălui său și a adăugat tehnici moderne. Datorită acestui fapt, produce cafea de cea mai înaltă calitate. De prelucrarea acesteia se ocupă mica firmă Palmichal-Micro Mill.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Măcinați cafeaua la o granulație potrivită pentru modul de preparare ales.
- Folosiți cel puțin 1,5-2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată la 1 ceașcă.
- Preparați cafeaua cu apă la o temperatură de aproximativ 95°C.