DROPSURI DE CIOCOLATĂ ROȘIE 47,3% - ciocolată roșie
Trandafiri roșii, vin roșu și ciocolată roșie. Cu siguranță veți fi cuceriți de noutatea, care este la mare căutare. Dropsuri de ciocolată cu aspect atractiv și gust rafinat cuceresc lumea. Așa-numita ciocolată rubin este dulce și fructată în același timp. În spatele culorii ei se află doar boabele roșii de cacao. Specialitatea ecuadoriană dă naștere unui tip de ciocolată cu totul nou. Așadar, gustaţi!
Compoziție
Masa de cacao Ecuador 47%, Zahăr, Unt de cacao 29%, Lapte praf degresat, Lapte praf integral, Lecitină de soia, Acid citric, Extract natural de vanilieGUST
Puteți recunoaște dropsurile de ciocolată roșie cu un conținut de unt de cacao de 47,3% chiar și cu ochii închiși. Au un gust complet diferit de cel obișnuit de ciocolată. Da, sunt dulci și au gust de cacao, dar, în același timp, veți găsi o urmă clară de fructe proaspete în gustul lor. Puteți folosi dropsurile de ciocolată pentru a pregăti băuturi (dizolvați-le pur și simplu în lapte cald), deserturi sau separat pentru a le savura rapid și a obține energie.
ORIGINE
Când a apărut ciocolată roșie pe piață, a provocat literalmente o explozie. S-a întâmplat pe 5 septembrie 2017 la Shanghai, în cadrul unui eveniment privat. De atunci, producătorii, restaurantele și iubitorii bucătăriei de acasă și a preparatelor netradiționale au fost interesați de aceasta. Expertul în ciocolată, Angus Kennedy, a declarat pentru The Sun din Marea Britanie: „Are un gust atât de ușor și fructat, încât nici nu vă dați seama cum mâncați o bucățică după alta”.
Cuvintele sale sunt confirmate de cercetările de la Haysack și Ipsos. Ciocolata roșie (ruby chocolate) are cele mai mari șanse de a deveni un hit. Chiar și într-o țară, în care ciocolata nu este prea căutată, în China. Care este secretul acestui produs neobișnuit? Desigur, nu vom ști niciodată totul. Furnizorul dezvăluie doar că face ciocolată din „boabe de cacao rubin”, fructul unuia dintre numeroasele soiuri de cacao. Acest soi crește doar în Ecuador, Brazilia și Coasta de Fildeș. Se speculează că „ruby cocoa bean” sunt procesate nefermentate și își păstrează astfel culoarea roz naturală. O companie belgiano-elvețiană deține brevetul pentru producția de ciocolată roșie din 2009. Directorul său de inovație și calitate, Peter Bone, a declarat că ciocolata de rubin este o „plăcere pură, hedonistă”.
La final mai trebuie să menționăm că ciocolata roșie este foarte fotogenică. Nu este un atribut nesemnificativ al fiecărui produs modern, a atras, de exemplu, scriitoarea de modă ELLE Online. Natasha Harding a fost absolut uimită de la prima degustare: „Sunt chiar lângă ciocolata roz a mileniului. Este absolut magnifică pentru Instagram. În plus, are un gust de iaurt și zmeură”. V-a convins nebunia mondială și vreți să gustați dropsurile de ciocolată roșie? Dacă da, cu siguranță nu vă limitați la un simplu consum „de la pungă la gură”. Experimentați! Se dizolvă în orice lapte cald. Presărați cu ele un terci de mic dejun, încălziți-le și turnați peste un desert. Culoarea și gustul ciocolatei de rubine trezesc imaginația și evocă dorința de joacă.
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Puteți consuma lentilele de ciocolată „doar așa”, au un gust minunat când se dizolvă în lapte fierbinte sau în diverse deserturi.
Valoarea energetică: | 2358 kJ / 564 kcal |
Grăsimi: | 35,9 g |
din care saturați: | 21,5 g |
Carbohidrați: | 49,7 g |
din care zaharuri: | 48,6 g |
Fibre: | 0,7 g |
Proteină: | 9,3 g |
Sare: | 0,26 g |