075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

LENTILE DE CIOCOLATA ALBĂ CU BUCĂȚI DE VANILIE BIO

Cod: 1576

Lentilele de ciocolată albă cu bucăți de vanilie din Madagascar sunt o adevărată delicatesă. Sunt fabricate din unt de cacao organic, zahăr din trestie, lapte praf și vanilie. Yummy! Le puteți dizolva în lapte sau să le adăugați în deserturi, finețea lor vă va cuceri.

Pachete mari:
Pachete mici:
200,6 Lei /1000 g 20,1 Lei /100 g
Vom livra marți, 30. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Madagascar
Gust
Gust:
Vanilie, Ciocolată cu lapte
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Zahăr din trestie BIO, Unt de cacao organic, Lapte praf organic, Extract organic de vanilie, Bucăți de vanilie organică

Gust

Lentilele de Ciocolata albă cu bucăți de vanilie BIO sunt plăcut dulci, netede chiar mătăsoase, puteți identifica în ele în mod clar vanilie proaspătă și lapte.

Lentilele sunt potrivite pentru dizolvare în lapte (de vacă, soia, mac, migdale ...), le puteți folosi pentru deserturi și altele asemenea.

Origine

Madagascarul nu este cunoscut doar pentru lemuri, baobabi și plaje lungi și pline de soare. Cea de-a patra insulă ca mărime din lume este caracterizată și de tufișuri, savane, pajiști montane și păduri tropicale. Localnicii apreciază bogăția naturală și încă din 1927 au început să construiască o rețea de arii protejate, fiind printre primii din lume.

În condiții naturale, fără utilizarea îngrășămintelor industriale sau a produselor de îngrijire, locuitorii din Madagascar cultivă atât cacao, cât și vanilie, din care sunt fabricate aceste lentile. Dar atenție - deși în general le numim ciocolată, experții s-ar opune unei astfel de denumiri. Nu conțin masă de cacao, care nu poate lipsi din ciocolata adevărată, doar unt de cacao. Dar oamenii care iubesc ciocolata probabil înțeleg. Ciocolata albă este fabricată dintr-un produs derivat din boabe de cacao. Dacă este de înaltă calitate și, de asemenea, BIO, nu poate exista nicio obiecție legată de consumul său.

Cum se face ciocolata albă? La început este indiferent dacă din boabele de cacao recoltate de pe plantațiile din Madagascar se va produce ciocolata albă, cu lapte sau neagră. Fructele se taie din arborii de cacao și semințele se scot din pulpă, după care se lasă să fermenteze câteva zile (adesea direct pe plantație, în grămezi sub arborii de cacao, înfășurate în frunze de bananier). Astfel boabele dobândesc o aromă caracteristică de ciocolată și culoarea maro. Apoi sunt transportate la fabrică, unde sunt prăjite, măcinate și din masa obținută se separă pudra de cacao și untul de cacao printr-un proces complex. Se amestecă în continuare cu zahăr, lapte și vanilie. Deoarece în ciocolata albă nu este masă solidă de cacao, aproape că nu găsim cofeină sau teobromină în ea, spre deosebire de ciocolata lapte și ciocolata neagră.

Ciocolata albă a fost introdusă pe piața europeană în 1936. De-a lungul timpului, compoziția sa a fost schimbată, iar astăzi Uniunea Europeană stipulează că trebuie să conțină cel puțin 20% unt de cacao, 14% substanțe solide din lapte și 3,5% grăsimi din lapte.

Ciocolata albă poate conține substanțe care provoacă alergii, persoanele sensibile la lapte, soia și derivatele lor ar trebui să fie precaute.

Păstrați această ciocolată la o temperatură de 12-20°C.

Atenție

Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Puteți consuma lentilele de ciocolată „ca atare”, dar au un gust excelent atunci când sunt dizolvate în lapte fierbinte sau în diverse deserturi.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valoarii nutritive / 100g de lentile de ciocolată
Valoarea energetică: 2419 kJ/580 kcal
Grăsimi: 38,3 g
din care saturați: 22,9 g
Carbohidrați: 51 g
din care zaharuri: 51 g
Fibre: 0,1 g
Proteină: 7,9 g
Sare: 0,25 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LENTILE CIOCOLATĂ GHANA ORIGIN CU LAPTE 42%
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LENTILE CIOCOLATĂ GHANA ORIGIN CU LAPTE 42%

Aceasta este regina bunătăților! O ciocolată cu lapte orogonală, cu 42 procente cacao, va înveseli chiar și cea mai întunecată zi. Pe lângă gustul extraordinar, conține antioxidanți, vitamine și minerale care ridică starea de spirit și furnizează energie. Bucurați-vă de ciocolată originară din țara care furnizează cacao întregii lumi. Se potrivește minunat în laptele cald, pentru glazură, deserturi, dar și doar așa, alături de o carte bună. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
303,7 Lei /1000 g 30,4 Lei /100 g
Vom livra marți, 30. 4. 2024

FULGI DE CIOCOLATĂ GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FULGI DE CIOCOLATĂ GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA

A descoperit-o Columb, limba vorbită de localnici este spaniola și, în afară de rom și ghimbir, exportă în lumea întreagă faimoasa cafea, cacao și ciocolată. Da, Republica Dominicană este pe bună dreptate considerată a fi perla din Caraibe. În ceea ce privește dinainte menționata cacao, este important de precizat faptul că, gustul său unic este marcat de portocalii, cireșii, arborii de avocado și stejarii, sub ale căror ramuri cresc arborii de cacao. Sunt îngrijite neobosit… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
228,0 Lei /1000 g 22,8 Lei /100 g
Vom livra marți, 30. 4. 2024

DROPSURI DE CIOCOLATĂ ROȘIE 47,3% - ciocolată roșie
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DROPSURI DE CIOCOLATĂ ROȘIE 47,3% - ciocolată roșie

Trandafiri roșii, vin roșu și ciocolată roșie. Cu siguranță veți fi cuceriți de noutatea, care este la mare căutare. Dropsuri de ciocolată cu aspect atractiv și gust rafinat cuceresc lumea. Așa-numita ciocolată rubin este dulce și fructată în același timp. În spatele culorii ei se află doar boabele roșii de cacao. Specialitatea ecuadoriană dă naștere unui tip de ciocolată cu totul nou. Așadar, gustaţi! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
267,6 Lei /1000 g 26,8 Lei /100 g
Vom livra marți, 30. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »