LENTILE DE CIOCOLATA ALBĂ CU BUCĂȚI DE VANILIE BIO
Lentilele de ciocolată albă cu bucăți de vanilie din Madagascar sunt o adevărată delicatesă. Sunt fabricate din unt de cacao organic, zahăr din trestie, lapte praf și vanilie. Yummy! Le puteți dizolva în lapte sau să le adăugați în deserturi, finețea lor vă va cuceri.
Compoziție
Zahăr din trestie BIO, Unt de cacao organic, Lapte praf organic, Extract organic de vanilie, Bucăți de vanilie organicăGust
Lentilele de Ciocolata albă cu bucăți de vanilie BIO sunt plăcut dulci, netede chiar mătăsoase, puteți identifica în ele în mod clar vanilie proaspătă și lapte.
Lentilele sunt potrivite pentru dizolvare în lapte (de vacă, soia, mac, migdale ...), le puteți folosi pentru deserturi și altele asemenea.
Origine
Madagascarul nu este cunoscut doar pentru lemuri, baobabi și plaje lungi și pline de soare. Cea de-a patra insulă ca mărime din lume este caracterizată și de tufișuri, savane, pajiști montane și păduri tropicale. Localnicii apreciază bogăția naturală și încă din 1927 au început să construiască o rețea de arii protejate, fiind printre primii din lume.
În condiții naturale, fără utilizarea îngrășămintelor industriale sau a produselor de îngrijire, locuitorii din Madagascar cultivă atât cacao, cât și vanilie, din care sunt fabricate aceste lentile. Dar atenție - deși în general le numim ciocolată, experții s-ar opune unei astfel de denumiri. Nu conțin masă de cacao, care nu poate lipsi din ciocolata adevărată, doar unt de cacao. Dar oamenii care iubesc ciocolata probabil înțeleg. Ciocolata albă este fabricată dintr-un produs derivat din boabe de cacao. Dacă este de înaltă calitate și, de asemenea, BIO, nu poate exista nicio obiecție legată de consumul său.
Cum se face ciocolata albă? La început este indiferent dacă din boabele de cacao recoltate de pe plantațiile din Madagascar se va produce ciocolata albă, cu lapte sau neagră. Fructele se taie din arborii de cacao și semințele se scot din pulpă, după care se lasă să fermenteze câteva zile (adesea direct pe plantație, în grămezi sub arborii de cacao, înfășurate în frunze de bananier). Astfel boabele dobândesc o aromă caracteristică de ciocolată și culoarea maro. Apoi sunt transportate la fabrică, unde sunt prăjite, măcinate și din masa obținută se separă pudra de cacao și untul de cacao printr-un proces complex. Se amestecă în continuare cu zahăr, lapte și vanilie. Deoarece în ciocolata albă nu este masă solidă de cacao, aproape că nu găsim cofeină sau teobromină în ea, spre deosebire de ciocolata lapte și ciocolata neagră.
Ciocolata albă a fost introdusă pe piața europeană în 1936. De-a lungul timpului, compoziția sa a fost schimbată, iar astăzi Uniunea Europeană stipulează că trebuie să conțină cel puțin 20% unt de cacao, 14% substanțe solide din lapte și 3,5% grăsimi din lapte.
Ciocolata albă poate conține substanțe care provoacă alergii, persoanele sensibile la lapte, soia și derivatele lor ar trebui să fie precaute.
Păstrați această ciocolată la o temperatură de 12-20°C.
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Puteți consuma lentilele de ciocolată „ca atare”, dar au un gust excelent atunci când sunt dizolvate în lapte fierbinte sau în diverse deserturi.
Valoarea energetică: | 2419 kJ/580 kcal |
Grăsimi: | 38,3 g |
din care saturați: | 22,9 g |
Carbohidrați: | 51 g |
din care zaharuri: | 51 g |
Fibre: | 0,1 g |
Proteină: | 7,9 g |
Sare: | 0,25 g |