075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

DROPSURI DE CIOCOLATĂ NEAGRĂ PERU ORIGIN 80%

Cod: 1158

Peru și cacao, sunt precum Franța și vinul sau Australia și cangurii. Arborii de cacao cresc în Anzii peruani de mii de ani. Dar nu știm exact de când au fost introduse boabele de cacao în meniul aztecilor și al incașilor. Sigur este însă faptul că, ciocolata din Peru este una dintre cele mai căutate. Se remarcă printr-un procent ridicat de substanță uscată de cacao și un gust dulce-amărui captivant.

Pachete mari:
Pachete mici:
290,6 Lei /1000 g 29,1 Lei /100 g
Vom livra luni, 29. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie

Compoziție

Masă de cacao Peru 80%, Zahăr, Unt de cacao, Lecitină de soia, Extract natural de vanilie

GUST

Lentilele de ciocolată neagră Peru origin 80%, sunt descrise perfect de denumirea lor. Menționarea țării de proveniență și a conținutului de cacao sugerează că ciocolata are o calitate extrem de ridicată și un gust exclusiv.

ORIGINE

În ceea ce privește locul în care au crescut boabele de cacao, din care a fost fabricată această ciocolată, putem specifica exact. Familia Saavedra del Castillo le cultivă în inima pădurii tropicale din Peru. Sunt mândri pe bună dreptate de arborii lor de cacao. Oricine a gustat vreodată ciocolata făcută din fructele lor înțelege pe cultivatorul Alto El Sol. Are un gust foarte intens și unic. Fiecare iubitor de ciocolată va fi încântat.

Prima băutură din boabe de cacao a fost preparată Mayași undeva prin secolul al IV-lea. Un posibil precursor al ciocolatei peruviene a fost amărui și a fost nevoie de câteva sute de ani până când rețeta nativilor americani să ajungă în Europa. Acest lucru s-a întâmplat în jurul anului 1500 prin intermediul colonizatori spanioli.

Cunoaștem drumul delicatesei negre de la Mayași în Europa, dar cum este producția sa? Nu e ceva simplu. După ce se recoltează fructele arborilor de cacao (Theobroma cacao), boabele de cacao trebuie scoase din acestea. Semințele, lungi de aproximativ 2 centimetri, trebuie să fermenteze timp de câteva zile, apoi se usucă și sunt pre-prăjite. Următorul pas este măcinarea și obținerea masei de cacao, din care se separă prin presare untul de cacao și pudra de cacao. Această etapă este esențială pentru producția de ciocolată.

În funcție de tipul de ciocolată, se adaugă diferite ingrediente la pudră. Nu trebuie să lipsească untul de cacao și zahărul, uneori se adaugă și vanilie și lapte. Compoziția rezultată suferă un proces de prelucrare, care cuprinde următoarele operații tehnologice: amestecare, mărunțire fină (frământare), finisare (conșare) și temperare. Ciocolata rezultată poate avea diferite forme: tabletă, lentile, praline sau diferite figurine de ciocolată.

Deși ciocolata este considerată, în general, o delicatesă care trebuie evitată, există o serie de motive pentru a vă bucura de o ciocolată de calitate. Face parte dintre alimentele cu cel mai concentrat conținut de antioxidanți. Acestea ajută organismul să combată îmbătrânirea naturală și modificările ADN-ului în celule. În plus, consumul de ciocolată evocă sentimente de bucurie și ajută la îmbunătățirea performanțelor fizice și mentale.

Lentilele de ciocolată neagră Peru origin 80% sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani. Conțin 80% substanță uscată de cacao.

În ceea ce privește alergenii, persoanele cu alergii la lapte, cacao și vanilină ar trebui să fie precaute. Produsul poate conține urme de coji de nucă și lapte.

Păstrați la o temperatură de 12-20 °C.

Atenție

Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Puteți consuma dropsurile de ciocolată ca atare, au un gust excelent atunci când sunt dizolvate în lapte fierbinte sau în diverse deserturi.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
100g de lentile de ciocolată
Valoarea energetică: 2 331 kJ / 562 kcal
Grăsimi: 41,3 g
din care saturați: 26,4 g
Carbohidrați: 33,8 g
din care zaharuri: 30,1 g
Fibre: 10,9 g
Proteină: 8,4 g
Sare: 0,01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024

15% JOS
GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

BRAZIL MINAS SWISS WATER DECAF - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZIL MINAS SWISS WATER DECAF - cafea boabe

Poate ați gustat deja cafea braziliană. Poate era și din regiunea tradițională Sul de Minas. Ce zici de această dată sa-l beți fara cofeina? Metoda blândă elvețiană a facut sa fie cafeaua fara alcaloid popular, dar i-a lăsat o aromă și un gust natural delicios. Ceasca dvs. Va fi plină de ciocolată și nuci, dulce, echilibrată și aromată. O puteți gusta de câte ori doriți. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
188,4 Lei /1000 g 18,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »