075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ESPRESSO AMESTEC DE VARĂ din boabe de cafea selectate

Cod: 1690

Echilibrul este fragil, armonia este rară. Amestecul de espresso în ediție limitată este unul dintre cele care au reușit să obțină ambele. Combină cafele Arabica premium prăjite individual, astfel încât gusturile lor să se combine într-o compoziție minunată. Balada perfectă a verii. Veți identifica ciocolată neagră, căpșuni suculente și parfum de pădure de cedru. Retrogustul delicat de fum dă impresia unei seri fierbinți de vară.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
197,6 Lei /1000 g 19,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Gust
Gust:
Ciocolată neagră, Căpșuni, Cedru, Afumat
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Amestecul espresso de vară din boabe de cafea selectate este alcătuit din patru specialități de cafea single origin. Cafelele Arabica pe care le-am ales pentru acest amestec abundă în multe arome atractive. Printre acestea găsim caramel, lime, măr, căpșuni, vanilie, plante, tutun, lemn de cedru și, de asemenea, un gust pământos ușor amar. Datorită procesului de prăjire extrem de atent al fiecărui sortiment separat, astfel încât să iasă în evidență tonul cel mai interesant și, de asemenea, datorită căutării conștiincioase a proporției ideale a sortimentelor, am reușit să realizăm un amestec de espresso cu un gust complet inconfundabil, care amintește de o vară adevărată. Are gust de ciocolată neagră și căpșuni, iar în același timp, parfum de cedru și fum misterios.

Acest amestec de espresso este potrivit pentru toate tipurile de preparare a cafelei espresso, dar puteți obține rezultate interesante și cu ajutorul unui chimex sau a unui filtru.

Originea cafelei

Crearea unui amestec de espresso cu adevărat delicios este un act demn de un maestru. Din fericire, avem unul, așa că, datorită experienței sale, a gustului rafinat și a celulelor olfactive, vă putem oferi o altă delicatesă de sezon. Amestecul de vară este construit pentru a sublinia atmosfera unei vacanțe - de exemplu pe o plajă fierbinte, dar și într-o grădină umbrită sau în munții răcoroși. Vara este exact așa cum vă place. Plină de diverse arome și gusturi minunate.

Fiecare dintre cele patru cafele singl origin Speciality Coffee a fost prăjită separat, atâta timp și într-o asemenea măsură încât să împrumute amestecului rezultat ceva din unicitatea sa. Ceea ce, desigur, corespunde cu unicitatea celorlalte cafele. Da, este știință. De aceea ne place să inventăm, să pregătim și să gustăm espresso. Și de aceea îl oferim doar câteva luni pe an.

Dacă doriți detalii, serviți-vă. Ceea ce am combinat în amestecul Espresso de Vară nu este un secret. Ceea ce păstrăm pentru noi sunt proporțiile, temperatura și timpii de prăjire.

Cafeaua Indonesia Java Jampit Estate Large Bean A/WP-1X oferă gustul fructelor roșii și catifelarea cremoasă a amestecului. Provine dintr-o plantație tradițională situată în Java de Est la altitudini cuprinse între 1100 și 1600 de metri, înființată de coloniștii olandezi în secolul al XVIII-lea. Spre deosebire de majoritatea producției indoneziene, această cafea este procesată prin spălare completă, obținându-se astfel un profil curat și echilibrat. Boabele sunt uscate în lumina directă a soarelui. Cafeaua India Monsoned Malabar este una dintre cele mai bune cafele din India. În același timp, este remarcabilă datorită mărimii bobului, care este galben frumos și, după prăjire, mai deschis decât de obicei. Am adus-o din Karnataka, o regiune influențată de musoni și vânturi frecvente. Arborii de cafea sunt plantați la o altitudine de 1700 de metri, lângă câmpurile cu cardamom, cuișoare și scorțișoară. Cafeaua se coace încet, și astfel are timp suficient pentru a absorbi aroma unică a munților înalți, a Oceanului Indian din apropiere și a naturii colorate. Boabele sunt prelucrate cu ajutorul musonilor, gustul său este moderat amărui, plăcut pământos și de fum.

Și cafeaua Honduras natural Noe Portillo a crescut pe dealuri. Noah Fernando Portillo, proprietarul fermei San Fernando din regiunea Copan, are grijă de arborii de cafea împreună cu oamenii săi. Gustul de caramel completat de urme de mere și lime este unul dintre cele mai populare. În spatele său se află atât condițiile solului, cât și altitudinea mai mare, precum și prelucrarea prin așa-numita metodă uscată. De asemenea, este interesant faptul că boabele au fost uscate într-un uscător solar.

Și nu putem uita cafeaua Nicaragua Las Campanillas Finca Los Potrerillos. Este o cafea Arabica din regiunea Jinotega, cultivată la altitudine mare, prelucrată prin spălare. Datorită altitudinii de peste 1700 de metri, la care boabele s-au copt, excelează prin aciditate echilibrată, are gust proaspăt de citrice și este frumos echilibrată.

Compoziție

Indonezia Java Jampit Estate Large Bean A/WP-1X
India Monsoned Malabar
Honduras natural Noe Portillo
Nicaragua Las Campanillas Finca Los Potrerillos

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


HONDURAS GENUINE MARCALA BIO & Fair Trade - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HONDURAS GENUINE MARCALA BIO & Fair Trade - cafea boabe

Nici această cafea din America Centrală nu ar trebuie să treacă neobservată. De cea mai bună cafea din Honduras, ne bucurăm și noi. Ne încântă mai ales complexitatea ei și combinația jucăușă de caramel dulce și fructe proaspete. Unii recunosc în gustul ei smochine, alții rodii. În orice caz, cafeaua de plantație din Marcaly merită încercată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
196,7 Lei /1000 g 19,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

15% JOS
Pachet degustare America de Sud
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Pachet degustare America de Sud

Când spuneți America de Sud, vă imaginați pădurile tropicale, indienii și ciocolata? Corect! Adăugați și cafeaua și imaginea va fi completă. Puteți încerca ce gust are cafeaua Arabica din plantațiile din America de Sud cu acest pachet de degustare. Conține cinci cafele atent selectate, pe care nu doar noi, dar și clienții noștri le îndrăgesc. Sunt foarte plăcute, mai degrabă dulci și bogate la gust. Una are mai mult gust de ciocolată, în alta puteți recunoaște caramelul și a… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
53,6 Lei s DPH
45,6 Lei cu TVA
Vom livra miercuri, 19. 6. 2024

ESPRESSO SIROP CARAMEL - 100 ml
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ESPRESSO SIROP CARAMEL - 100 ml

Bucurați-vă de gustul delicios al caramelului dulce în combinație cu o cafea de calitate proaspăt prăjită. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
18,1 Lei cu TVA
Vom livra miercuri, 19. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »