FRAPPE COCOS - cafea solubilă
Ne plac fructele exotice. Dacă și dvs. preferați gusturile delicioase din țările tropicale îndepărtate, cu siguranță vă veți îndrăgosti de cafeaua solubilă cu cocos. Nu numai pentru că puteți prepara repede o ceașcă sau un ibric. Un alt motiv, mult mai important, este gustul pe care îl oferă. Veți aprecia amestecul de cafele mexicane Arabica și Robusta, aromatizate cu nucă de cocos și prelucrate în cafea liofilizată, atât vara pe căldură și cât iarna pe răcoare.
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Lapte praf, Aromă naturalăSPUMA ȘI GUSTUL
Deja din denumire ne putem da seama cum este cafeaua solubilă Frappe Cocos. Linia plăcută de cocos urmărește frumos baza cafelei formate din cafeaua mexicană Arabica și Robusta. Dulceața și citricele ușoare sunt tipice pentru aceste cafele. Puteți servi Frappe Cocos preparat cu lapte și cuburi de gheață, dar are un gust la fel de excelent și în varianta caldă pentru încălzire.
ORIGINEA CAFELEI
Dorim să vă prezentăm pe scurt originea acestei cafele liofilizate, și menționăm că baza ei trebuie căutată în Mexic. Aici cresc arborii de cafea, din a căror fructe se prepară această cafea. Fermierii mexicani îngrijesc plantații mici în munți, majoritatea dintre cele 711 000 de hectare, pe care se cultivă cafeaua din țară sunt situate în sudul țării. Mexicul este al nouălea cel mai mare producător de cafea din lume, în ultimii ani s-a concentrat pe cultivarea arbuștilor în regim de agricultură ecologică. Cafeaua locală se caracterizează printr-un gust dulceag, urme de citrice proaspete, dar și vanilie, iasomie sau bergamotă.
Cum se transformă boabele verzi mexicane în cafea, care se prepară simplu, doar puneți cafeaua într-o cană și turnați apă caldă peste (sau o amestecați cu lapte rece)? Există practic două metode de producție, iar noi (împreună cu iubitorii de cafea) preferăm liofilizarea. Păstrează substanțele aromatice prețioase datorită cărora ne place atât de mult cafeaua. Arabica și Robusta, care sunt recoltate din plantațiile mexicane, călătoresc către fabricile de producție. Acolo, prima dată cafeaua trebuie prăjită cu atenție și măcinată. Apoi, din ea se prepară un extract tare cu o consistență care seamănă cu un sirop. Acesta se introduce în liofilizator (uscător), unde se supune procesului de sublimare la presiune și temperatură redusă (până la aproximativ -40 °C). Astfel, apa înghețată din extract trece direct la starea gazoasă și se adună în condensator.
Uscarea prin congelare este utilizată într-o gamă largă de domenii, de la industria alimentară, până la farmacie, produse cosmetice și de exemplu în arheologie. Cel mai mare avantaj al liofilizării este că nu dăunează pereților celulari și, prin urmare, păstrează toate structurile în starea lor inițială. În același timp, păstrează forma, culoarea, aroma și gustul materiei primeliofilizate. Liofilizarea este o metodă mai scumpă de producere a cafelei solubile decât pulverizarea. Dar rezultatul merită. Cafeaua se prepară simplu, doar turnați apă fierbinte peste cafea sau puteți face din ea un frappé gheață. Această cafea solubilă nu trebuie consumată de persoanele cu alergie la lapte. Produsul poate conține, de asemenea, urme de gluten, susan, soia, alune și alte nuci."
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Puneți 2 lingurițe de cafea Frappe Cocos solubilă într-un shaker, adăugați 200 ml de lapte rece și câteva cuburi de gheață, apoi agitați bine și puteți servi imediat.
Valoarea energetică: | 108 kcal |
Grăsimi: | 5,4 g |
din care saturați: | 3,4 g |
Carbohidrați: | 7,9 g |
din care zaharuri: | 7,6 g |
Proteină: | 5,3 g |
Sare: | 2,08 g |