FRAPPE TOFFEE - cafea solubilă
Frappe este atunci când ... Soarele strălucește și nu trebuie să faceți nimic. Vin oaspeții în vizită și imediat este veselie în casă. Sunteți la servici și totul merge bine. Pe scurt, bunăstare, bucurie, elan. Încercați un frappe din cafea liofilizată aromatizată cu caramel. Cu această cafea, câteva cuburi de gheață, lapte și o linguriță mică de zahăr într-un pahar, fiecare zi este mai frumoasă.
Compoziție
Robusta 20%, Arabica 80%, Lapte praf, Aromă naturalăSPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI
Cafeaua instant Frappe Toffee este o cafea dintre cele pe care le puteți consuma cu plăcere nu numai în zilele călduroase de vară. Gustul de caramel, în care pot fi identificate urme de nuci, unt și miere, este potrivit pentru prepararea băuturilor calde și cu gheață.
ORIGINEA CAFELEI
De ce am ales pentru dvs. cafeaua solubilă făcută din boabele de cafea mexicane? Deoarece chiar United States Mexicanos, așa cum sună denumirea spaniolă a țării din America Centrală, produce o cafea de o calitate excepțională. Desigur, aceasta se datorează micilor fermieri, dar și sprijinului acordat de Institutul Mexicano del Cafe (INMECAFE), o agenție reglementată de guvern, care se ocupă de asistența tehnică fermelor și menține stabilitatea prețului cafelei pe piață.
Cafeaua este o sursă de venit pentru 2 milioane de oameni din Mexic și contribuie semnificativ la veniturile țării. Cafeaua mexicană se caracterizează printr-un gust ușor, aciditate scăzută și un indiciu de nuci. Cafeaua Arabica locală tinde să aibă o gamă largă de arome și gusturi, în special în funcție de altitudinea la care este cultivată. De aceea această cafea este populară și utilizată de către producătorii de amestecuri de espresso sau chiar de producătorii de cafea solubilă.
Cafeaua instant se produce în două moduri - prin pulverizarea concentratului cald de cafea sau prin congelarea acestuia. A doua metodă este mai solicitantă din punct de vedere tehnic și, de asemenea, mai scumpă, dar rezultatul merită. Cafeaua obținută prin congelare, adică liofilizată păstrează o aromă completă, de lungă durată și o gamă întreagă de gusturi naturale. De aceea, o preferăm pe aceasta. Într-un mod simplificat, procesul de producție poate fi descris în felul următor: boabele verzi de cafea sunt prăjite, măcinate și se prepară un concentrat din ele. Apoi acest concentrat este înghețat la aproximativ -40 °C, măcinat și se elimină apa sub presiune redusă.
Astfel se formează cristale de cafea solubilă cu o suprafață netedă și lucioasă. Această cafea instant nu trebuie consumată de persoanele cu alergie la lapte. Produsul poate conține, de asemenea, urme de gluten, susan, soia, alune și alte nuci.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Puneți 2 lingurițe de cafea Frappe Toffe solubilă într-un shaker, adăugați 200 ml de lapte rece și câteva cuburi de gheață apoi agitați bine și puteți servi imediat.
Valoarea energetică: | 108 kcal |
Grăsimi: | 5,4 g |
din care saturați: | 3,4 g |
Carbohidrați: | 7,9 g |
din care zaharuri: | 7,6 g |
Proteină: | 5,3 g |
Sare: | 2,08 g |