FRAPPE CREAM CARAMEL - cafea solubilă
Un alt frappe minunat din marea noastră familie de cafea. Caramelul cremos poate fi savurat într-o zi agitată, la fel și într-o zi de concediu. Pregătirea nu poate fi mai simplă, iar rezultatul este întotdeauna 100%. Veți îndrăgi combinația de arome de caramel, frișcă și cafea încă de la prima degustare. Vreți să fie și mai delicios? Adăugați puțină înghețată de vanilie deasupra!
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Lapte praf, Aroma de caramelCREMA ȘI GUSTUL
Cafeaua Frappe Cream Caramel nu are nevoie de mult timp pentru descriere. Bineînțeles, are un gust magnific. Aceasta combină toate bunătățile - caramel dulce, frișca delicată și cafeaua delicioasă. Este suficient să se adauge lapte praf și un strop din cea mai bună aromă naturală la amestecul de Robusta și Arabica prelucrată prin înghețare... și deliciul este gata. Vă recomandăm să o încercați atât cu gheață, cât și caldă.
ORIGINEA CAFELEI
Mexicul este țara cafelei. De fapt, este al optulea cel mai mare producător de cafea din lume, care recoltează și procesează aproximativ 250.000 de tone de cafea pe an. Cele mai renumite regiuni de cafea din această țară sud-americană sunt Chiapas, Veracruz și Puebla.
Fructele roșii ale arborilor de cafea se recoltează de către muncitorii mexicani din luna septembrie până în martie și se procesează prin metoda umedă, adică prin spălare. Procesul presupune presarea boabelor prin plăci de zdrobire pentru a îndepărta coaja superioară și fermentarea lor în cuve de fermentare timp de câteva zile. În acest timp, pulpa dulce care învelește boabele de cafea se dizolvă. Boabele trebuie să fie apoi uscate de către fermieri, fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare.
Cafeaua mexicană este una dintre cele mai dulci cafele, are o ușoară urmă de nuci și este considerată aproape universală. Din acest motiv, este deseori căutată de bariștii din întreaga lume, precum și de producătorii de amestecuri de espresso care adaugă o mică proporție de Robusta la cafeaua Arabica. Acest lucru conferă compoziției o aromă plăcută și echilibrată. În mod similar, cafeaua mexicană este populară printre producătorii de cafea solubilă.
Cafelele solubile pot fi realizate în două moduri. Ambele încep cu prepararea unui concentrat tare de cafea, care se obține prin fierberea boabelor prăjite și evaporarea treptată a excesului de apă. Concentratul poate fi apoi fie pulverizat în aer cald (prin evaporarea rapidă a apei rămase pentru a forma o pulbere), fie liofilizat (prin sublimare într-o cameră sub vid pentru a forma cristale minuscule).
Cafeaua liofilizată (obținută prin înghețare) are proprietăți excelente de gust și aromă datorită metodei de producție mai delicate. De asemenea, diferă și ca aspect de cafeaua obținută prin pulverizare - cristalele au o suprafață lucioasă și netedă.
Cafeaua Frappe Cream Caramel este ușor de preparat cu lapte rece (de vacă, de soia, de mac, de migdale...) și câteva cuburi de gheață. Iar, dacă vă este poftă de ea în perioada de iarnă, încercați să o amestecați în lapte cald. În loc de cuburi de gheață, adăugați o linguriță de scorțișoară și frișcă. Vei obține o băutură care va încălzi plăcut.
Persoanele cu alergii la lapte și cele care sunt sfătuite să evite glutenul, susanul, soia, arahidele și alte fructe cu coajă lemnoasă trebuie să fie atente atunci când consumă această cafea solubilă.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Puneți 2 lingurițe de cafea solubilă Frappe Cream Caramel în shaker.
- Adăugați 200 ml de lapte rece,
- adăugați câteva cuburi de gheață,
- agitați bine și serviți imediat.
Valoarea energetică: | 108 kcal |
Grăsimi: | 5,4 g |
din care saturați: | 3,4 g |
Carbohidrați: | 7,9 g |
din care zaharuri: | 7,6 g |
Proteină: | 5,3 g |
Sare: | 2,08 g |