HONDURAS GENUINE MARCALA BIO & Fair Trade - cafea boabe
Nici această cafea din America Centrală nu ar trebuie să treacă neobservată. De cea mai bună cafea din Honduras, ne bucurăm și noi. Ne încântă mai ales complexitatea ei și combinația jucăușă de caramel dulce și fructe proaspete. Unii recunosc în gustul ei smochine, alții rodii. În orice caz, cafeaua de plantație din Marcaly merită încercată.
Compoziție
Arabica BIO 100%Crema și gustul cafelei
Aciditate medie, caramel dulceag și fructe tropicale răcoritoare. Cafeaua Honduras Genuine Marcala îndeplinește cerințele specialiștilor în cofeină, dar și a celor care se bucură de cafea numai după prânzul de duminică. Boabele superbe, simetrice se transformă după măcinare și extracție într-o băutură delicioasă, cu o cremă subțire, dar elastică și delicată.
Originea cafelei
Cafeaua din Honduras nu se numără printre cele mai populare din lume. Cu toate acestea, își găsește tot mai mulți admiratori. Țara udată de Pacific și Oceanul Atlantic este cel mai mare exportator de cafea din America Centrală. Jumătatea sa mai mare este acoperită de munți cu o altitudine medie de 1000 de metri. Terenurile agricole ocupă 15% din suprafața statului. În Honduras domnește din păcate o situație politică turbulentă, astfel încât relațiile comerciale cu acesta sunt extrem de complicate. Majoritatea producției de cafea ajunge pe piața produselor de bază. Zona Marcala este situată în apropiere de granița cu El Salvador și Guatemala. Plantațiile amplasate la 1500 m deasupra nivelului mării sunt administrate de mici fermieri. Fructele arborilor de cafea (Cofffea arabica) sunt prelucrate prin spălare, care le îndepărtează pulpa și parte a cojii. În fiecare cireșică a arborelui de cafea, se găsesc două boabe. Este necesară fermentarea, îndepărtându-se astfel mucozitatea, și uscarea lor. În Honduras, cafeaua este uscată exclusiv direct la soare. Cafeaua o prăjim chiar înainte de a o trimite clientului. Numai în cafeaua proaspăt prăjită se evidențiază toate proprietățile gustului său și se dezvoltă o aromă excelentă.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.