075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

LENTILE DE CIOCOLATĂ MEXICO ORIGIN 66%

Cod: 997

Mexic - asta înseamnă plaje albe, fiare sălbatice, bucătărie excelentă, locuri de cult și ... faimoasele boabe de cacao. Tocmai din ele este fabricată acestă ciocolată amăruie. Dizolvați-o în lapte, pregătiți din ea o glazură pentru tort, turnați-vă o figurină. Dacă ne permiteți un sfat, faceți-o imediat ce deschideți punga. Pentru că odată ce începeți să gustați fulgii individual, nu veți dori să vă opriți.

Vom livra luni, 25. 11. 2019
Cargus Vom livra 25. 11. 2019 14,9 Lei
Coletăria Vom livra 25. 11. 2019 12,9 Lei
FAN Courier Vom livra 25. 11. 2019 14,9 Lei
Pachete mari:
178,3 Lei cu TVA
93,4 Lei cu TVA
53,0 Lei cu TVA
Pachete mici:
26,8 Lei cu TVA
15,8 Lei cu TVA
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Mexic
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie

Compoziție

Pastă de cacao Mexico 66%, Unt de cacao, Lecitină de soia, Zahăr, Praf natural de vanilie

Gustul

Lentilele de ciocolată Mexico origin au un gust cu adevărat amărui și complet. Când le dizolvați în lapte fierbinte, obțineți o băutura netedă și totuși puternică. Cacao mexican original nu dă greș.

Proveniența

Ciocolata a primit numele de la azteci. Au numit-o xocolātl, adică apă amară. Spaniolii au contribuit puțin la nume, iar masă brună, dulce și extrem de parfumată a ajuns în Europa sub numele de ciocolată. Când a fost produsă pentru prima dată, este greu de estimat. Dar băutura de ciocolată după toate a fost pregătită de mayași și azteci atunci când amestecau cacao cu apă caldă și adăugau, de exemplu, ardei, miere sau chili. Cacao sub formă de pulbere sau de pastă a fost descoperită de arheologi pe cioburi de vase din zona Colha (astăzi Belize din America Centrală). Experții spun că mayașii au băut ciocolată încă din anul 600. Prima mențiune despre ciocolată datează din 1519, când Hernán Cortés a observat consumul de băuturi pe bază de cacao pe țărmurile din Noua Spanie. 8 ani mai târziu a adus o rețetă în Spania, care a pornit evident revoluția mondială a ciocolatei. Cu toate acestea, doar secolul al XVIII-lea, oamenii au observat că ciocolata este mai gustoasă dacă se dizolvă în lapte și nu în apă. Și până la prima tabletă de ciocolată au așteptat până în anul 1847. Cum se produce de fapt ciocolata? La început, sunt, desigur, semințele de arborelui de cacao (Theobroma cacao), un copac care provine din bazinul Amazonului. După câteva zile de fermentare, uscare, pre-prăjire și curățare de înveliș și germeni, se îndreaptă către fabrici. Boabele de cacao trebuie mai întâi zdrobite și prăjite. Aceasta va schimba culoarea, gustul și mirosul.

Prin măcinarea boabelor se obține masa de cacao din care se extrage untul de cacao. Untul de cacao este, de asemenea, folosit pentru producerea ciocolatei. În plus, se obține un așa-numitul presscake (tort filtrat). După măcinarea sa se obține pudra de cacao. Ciocolata în sine conține zahăr, lapte, unt de cacao, cacao și multe alte ingrediente, în funcție de gustul și consistența dorită. Amestecul trece prin emulsionare, frământare, amestecare, temperare și răcire. La final, desigur, se împachetează. Acum știți despre ciocolată aproape totul. La final însă trebuie să adăugăm că, deși este una dintre delicatesele recomandate de medici numai în cazuri excepționale, ea conține multe substanțe benefice pentru sănătate.

Este bogată în flavonoide, minerale (putem menționa magneziu, potasiu, sodiu, zinc sau fier) ​​și bineînțeles vitaminele - D, gama B, A și E. De asemenea, conține cofeină și teobromina. Prin urmare, consumul de ciocolată poate îmbunătăți confortul psihic, susține organismul în lupta împotriva infecțiilor și a bolilor civilizației. În ceea ce privește alergenii, persoanele cu alergie la lapte, cacao și vanilină trebuie să fie prudente. Produsul poate conține urme de coji de nuci. Lentilele de ciocolată Mexico origin sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani.

A se păstra la temperaturi de 12-20 °C.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valoarii nutritive / 100g de lentile de ciocolată
Valoarea energetică:2 281 kJ / 545 kcal
Grăsimi:38,6 g
din care saturați:23,2 g
Carbohidrați:34,7 g
din care zaharuri:30,9 g
Proteină:7,8 g
Sare:0,02 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% REDUCERE
LENTILE DE CIOCOLATĂ BRAZILIA ORIGIN 70%
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LENTILE DE CIOCOLATĂ BRAZILIA ORIGIN 70%

Brazilienii au chiar o lege specială privind ciocolata. Potrivit acesteia, numai un produs cu cel puțin 35% cacao este considerat ciocolată. Acești fulgi se încadrează în standard de două ori! Putem fi astfel siguri că, pe lângă gustul excelent, primim și doza maximă de antioxidanți, minerale și vitamine. Boabele de cacao din Brazilia, fac o treabă bună! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Momentan indisponibil
Pachete mari:
155,1 Lei cu TVA
81,9 Lei cu TVA
46,6 Lei cu TVA
Pachete mici:
23,8 Lei cu TVA
14,3 Lei cu TVA
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

15% REDUCERE
LENTILE CIOCOLATĂ GHANA ORIGIN CU LAPTE 42%
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LENTILE CIOCOLATĂ GHANA ORIGIN CU LAPTE 42%

Aceasta este regina bunătăților! O ciocolată cu lapte orogonală, cu 42 procente cacao, va înveseli chiar și cea mai întunecată zi. Pe lângă gustul extraordinar, conține antioxidanți, vitamine și minerale care ridică starea de spirit și furnizează energie. Bucurați-vă de ciocolată originară din țara care furnizează cacao întregii lumi. Se potrivește minunat în laptele cald, pentru glazură, deserturi, dar și doar așa, alături de o carte bună. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Momentan indisponibil
Pachete mari:
170,2 Lei cu TVA
89,4 Lei cu TVA
50,8 Lei cu TVA
Pachete mici:
25,7 Lei cu TVA
15,3 Lei cu TVA
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

15% REDUCERE
DROPSURI CIOCOLATĂ ROȘIE 47,3% - ciocolată roșie
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DROPSURI CIOCOLATĂ ROȘIE 47,3% - ciocolată roșie

Trandafiri roșii, vin roșu și ciocolată roșie. Cu siguranță veți fi cuceriți de noutatea, care este la mare căutare. Dropsuri de ciocolată cu aspect atractiv și gust rafinat cuceresc lumea. Așa-numita ciocolată rubin este dulce și fructată în același timp. În spatele culorii ei se află doar boabele roșii de cacao. Specialitatea ecuadoriană dă naștere unui tip de ciocolată cu totul nou. Așadar, gustaţi! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Vom livra luni, 25. 11. 2019
Pachete mari:
136,8 Lei cu TVA
72,6 Lei cu TVA
41,5 Lei cu TVA
Pachete mici:
21,3 Lei cu TVA
13,0 Lei cu TVA
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »