NOAPTE ÎN PARIS - cafea boabe
Parisul este renumit pentru cafenelele sale elegante. Vizitați orașul îndrăgostiților și bucurați-vă de fiecare înghițitură de cafea aromată. Aroma lichiorului francez adaugă senzualitate la arabica 100%. Experiențele romantice nu se vor lasă așteptate. Chiar și în birou sau la cabană, puteți să vă bucurați de parfumul Parisului nocturn.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturală, CaramelSpuma și gustul cafelei
Specia Typica din regiunea peruană Puno se caracterizează printr-un corp complet, rotund și dulceață ușoară. Cu o aromatizare delicată, am îmbogățit aceste boabe fine de cafea cu aromă de lichior francez. Nu are influențe asupra acidității sau a spumei. Totul este cum ar trebui să fie. Espresso preparat din cafeaua NOAPTE ÎN PARIS are o spumă densă, deschisă la culoare și compactă.
Originea cafelei
Regiunea Puno este situată în Anzi, în apropierea celui mai mare lac din lume situat la mare altitudine, Titicaca. Cultivarea arborilor de cafea în Peru se efectuează aproape exclusiv de micii fermieri. Plantațiile mici sunt cultivate în mare parte pe teren greu accesibil, astfel încât producția lor poate fi considerată de calitate bio. Este aproape imposibil să transporte pe pantele Anzilor sălbatici îngrășăminte industriale sau soluții de stropire. Chiar și recoltarea boabelor de cafea care arată ca cireșele noastre nu este ușoară. Aceasta înseamnă urcarea pe pante abrupte și transportul sacilor cu până la șaizeci de kilograme de fructe până la drum. Peruanii procesează fructele de cafea prin așa-numita spălare, ceea ce reprezintă o garanție a calității înalte. În cele din urmă, boabele sunt uscate la soare, sortate după calitate și ambalate. Cafeaua verde se transportă la bursă. Procesul aromatizare a boabelor de cafea se poate realiza în două moduri - fie după prăjire, fie în timpul prăjirii, tehnologie mai exigentă și mai costisitoare. Noi realizăm aromatizarea prin a doua metodă. Rezultatul este o cafea aromatizată foarte delicat, care își păstrează aroma naturală tipică zonei în care a crescut.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
1. 3.