075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Nicaragua Matagalpa Microlot - cafea boabe

Cod: 1789

Vulcani, lacuri, flori exotice și copaci tropicali. Nicaragua este o țară cu o biodiversitate extraordinară și, prin urmare, cu o cafea absolut perfectă. Dovada este cafeaua Arabica din regiunea Matagalpa, un microlot unic, cu arome de caramel, citrice și ciocolată. Clima locală se numește primăvară eternă, iar cafeaua locală este dragoste la prima degustare. Convingeți-vă singuri.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
193,1 Lei /1000 g 19,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 9. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Nicaragua
Soi
Soi:
Caturra
Regiune
Regiune:
Jinotega, Matagalpa
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m
Gust
Gust:
Ciocolată, Caramel, Citrusy
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI

Cafeaua Nicaragua Matagalpa Microlot este o cafea cu un profil de aromă echilibrat, care reflectă note de caramel dulce, citrice suculente și proaspete și ciocolată. Este foarte armonioasă, dar atrage atenția în mod constant cu straturile sale. Cu diferite metode de preparare, valențele individuale ale aromei pot ieși mai mult în evidență. Testați această cafea Arabica frumoasă într-un aparat de cafea manual, dar și la filtru sau în cafetiera moka.

ORIGINEA CAFELEI

Cafeaua denumită microlot este specială deoarece provine dintr-o anumită zonă și întregul lot, așa cum ajunge la dumneavoastră, a fost prelucrat într-un singur ""lot"". Aceasta reflectă perfect condițiile naturale ale plantației și metoda de procesare. Microloturile au un gust și un caracter aromatic unic, sunt foarte solicitate și sunt disponibile relativ rar. De aceea, suntem încântați să vă prezentăm minunatul microlot Nicaragua Matagalpa din renumita regiune de cafea din Nicaragua, regiune renumită și pentru cacao excelentă și tutun perfect.

Matagalpa se situează în munți, astfel încât clima de acolo este foarte plăcută. Nu degeaba oamenii de acolo o numesc ""primăvara eternă"". Marea majoritate a regiunii este specializată în agricultură ecologică și în întoarcerea la natură. Fermierii se organizează în comunități, obținând astfel acces la piețele cu produse Fair Trade, deoarece, în mod individual, nu-și puteau permite costurile ridicate pentru a îndeplini standardele impuse.

Cireșele de cafea se recoltează de fermieri din luna martie până în octombrie. Sezonul începe încet, astfel că, la început, doar câțiva bărbați și femei cu coșuri mari se deplasează prin plantații, dar când majoritatea boabelor se coc, plantațiile sunt foarte aglomerate. Acest lucru impune cerințe sporite în ceea ce privește prelucrarea la timp și cu precizie a recoltei. Metoda de prelucrare tipică pentru Nicaragua este prin spălare. Prima dată, cireșele culese se pun în apă și trebuie separate fructele necoapte sau defecte. În etapa următoare, cafeaua trebuie să fie curățată de coaja exterioară, ceea ce se face prin împingerea fructelor prin placi de zdrobire. Fructele astfel prelucrate ajung în rezervoare de fermentare cu apă, unde fermentează timp de câteva ore sau zile. Astfel se dizolvă pulpa dulce care acoperă boabele. În cele din urmă, cafeaua verde se spală din nou și se lasă să se usuce fie în uscătoare, fie la lumina directă a soarelui.

Locuitorii din Nicaragua gestionează de regulă plantații de până la 14 hectare și produc aproximativ 2 milioane de saci de cafea pe an, din care peste 90 la sută se exportă în lume. Este adevărat faptul că Nicaragua încă își caută locul între producîtorii de cafea din lume, dar în ultimii ani cafeaua din Nicaragua nu a stat mult timp pe piață, ceea ce este un semn bun al calității sale ridicate.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua potrivit pentru modul de preparare ales.
  2. Folosiți cel puțin 1,5-2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată pentru o ceașcă.
  3. Preparați cafeaua cu apă la o temperatură de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 9. 5. 2024

BRAZILIA SOUTH OF MINAS - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SOUTH OF MINAS - cafea boabe

Invitația la cafea nu se respinge. Cumpărați una dintre cele mai bune de pe piață și pregătiți o după-amiază parfumată celor pe care îi iubiți. La o ceașcă de cafea fierbinte cu o urmă delicată de ciocolată, timpul se scurge rapid. Arabica braziliană va fi o companie fermecătoare. Și niciodată nu va deveni plictisitoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
160,0 Lei /1000 g 16,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 9. 5. 2024

15% JOS
GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »