075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

NICARAGUA ROYAL MOMOTAMBO

Cod: 842

Aici nu există foșnet liniștit al frunzelor. Nu există o creștere garantată până la recoltă. Arborii de cafea din regiunea nicaraguană Nueva Segovia nu știu niciodată ce se va alege de ei. Cresc la poalele unui vulcan activ. Momotombo, simbolul acestei țări central-americane, se face resimțit de câteva ori pe an. Dar există un avantaj. Cafeaua din solul vulcanic, dacă ajunge să fie recoltată, are de fiecare dată un gust minunat!

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
131,0 Lei /1000 g 13,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 20. 4. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Nicaragua
Regiune
Regiune:
Nueva Segovia
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m
Gust
Gust:
Complet, de ciocolată
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Nicaragua SHG Royal Momotombo washed combină aciditatea scăzută, aroma de ciocolată, căpșuni și urme de arahide. Acest lucru nu este puțin. În plus, caimacul cafelei Arabica 100% decorează ceașca cu o spumă delicată dar constistentă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Despre faptul că Nicaragua se situează între Caraibe și Pacific știe toată lumea. Că este acoperită de munți și este plină de lacuri frumoase, se știe în general. Dar știați că simbolul său este stratovulcanul Momotombo, pe versantul căruia se cultivă cafeaua fantastică? Dacă nu, să vorbim despre asta ... Momotombo, destinație râvnită de mulți turiști, este situat în apropiere de orașul León, pe malul lacului Lago de Managua. Un con complet simetric seînalță la 1297 de metri deasupra nivelului mării, împrăștie destul de des lavă și cenușă. Cea mai mare erupție a fost în 1610, atunci când locuitorii din Leon au trebuit să se mute la aproximativ 30 de mile în vest pentru a scăpa de un dezastru natural. Arborii de cafea sunt cultivați de micii fermieri chiar la poalele vulcanului. Arborii beneficiază astfel de minerale valoroase pe care le conține solul vulcanic. Recoltarea are loc de mai multe ori pe an, în funcție de cum se coc fructele ce seamănă cu cireșe. Fermierii le culeg manual, la fel cum le și prelucrează. Așa-numita metodă umedă de procesare a boabelor de cafea constă în turnarea fructelor întregi în rezervorul cu apă în care sunt sortate fructele mature de cele imature și defecte. Apoi urmează sfărâmarea cojilor roșii și transferul către vasele de fermentație.
Aici cafeaua fermentează, sub supravegherea fermierilor, până la 36 de ore. Astfel stratul care acoperă boabele individuale se dizolvă prin acțiunea bacteriilor naturale. Cafeaua se usucă fie în uscătoare mari, dar mai des în cazul plantațiilor mici, numai la soare. Trebuie întoarsă în mod regulat și acoperită peste noapte, pentru a nu se umezi. După aproximativ două săptămâni, cafeaua este sortată, împachetată și lăsată să se odihnească timp de 30-60 de zile. Acronimul SGH (Strictly High Grown) din denumirea acestei cafele înseamnă că este o producție din plantațiile de mare altitudine care excelează pritr-un gust complet. Pentru Nicaragua, exporturile de cafea reprezintă o sursă majoră de venituri. O dezvoltare mai mare a fost înregistrată de plantațiile de cafea între 1850 și 1870. De atunci, producția de cafea a scăzut ușor, în 1989 a fost de aproximativ 42.000 de tone.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
97,3 Lei /1000 g 9,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 20. 4. 2021

15% JOS
PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
112,9 Lei /1000 g 96,0 Lei /1000 g 9,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 20. 4. 2021

KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
153,7 Lei /1000 g 15,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 20. 4. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »