075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PAPUA NOVA GUINEA SHG PB (peaberry) - cafea bobe

Cod: 1368

Uitați-vă la ea cu atenție. În loc de boabele clasice puteți admira perle de cafea. Am adus o recoltă unică de cafea numită peaberry de la micile plantații din Papua Noua Guinee. Aerul mai rece și precipitațiile mai mari, îngrijirea pe tot parcursul anului a fermierilor locali și mutațiile minore în dezvoltarea fructelor au dat naștere la o cafea delicată cu note de caramel, ușoare de ciocolată și citrice proaspete. Să cedăm este atât de ușor ...

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
163,4 Lei /1000 g 138,9 Lei /1000 g 13,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 29. 10. 2020
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Papua Nova Guinea
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Goroka
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1300-1800m
Gust
Gust:
Caramel cu ciocolată, citrice
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

GUST

Cafeaua Papua Noua Guinee SHG PB are un gust minunat, plin, de caramel-ciocolată. La final, vă veți bucura de atingerea citricelor, care conferă băuturii prospețime și un final frumos. Nu lipsesc nici urme de condimente exotice. Datorită acidității sale medii, este una dintre cele mai populare cafele. Spuma este delicată, dar bine legată.

ORIGINE

Tocmai ați nimerit o cafea unică din toate punctele de vedere. Priviți și va fi clar. Boabele rotunde de cafea sunt foarte rare în fructele arborilor de cafea. Așa-numitele peaberry (în spaniolă caracolillo) pot fi găsite în doar 5% din toate cireșele de cafea. După polenizare, din florile de arborilor de cafea (Coffea) se dezvoltă de obicei într-un fruct (cireașă de cafea) care conține două semințe (boabe de cafea). În cazuri excepționale, însă, există un singur bob rotund în fruct. Oamenii de știință nu sunt încă în măsură să explice această mutație rară. Totuși, acest lucru nu schimbă faptul că peaberry sunt printre cele mai căutate boabe de cafea.

De obicei, recolta în care apar așa-numitele perle se supune selectării. În afară de forma lor interesantă, proprietățile lor includ și o duritate mai mare și o aromă mai clară. De aceea, peaberry se prăjesc printr-un proces special, care permite căldurii să pătrundă întregul bob. Rezultatul este o cafea cu un gust intens și un profil interesant.

Atunci când descriem plusurile cafelei Papua New Guinea SHG PB, nu trebuie să uităm locul de unde provine. Datorită locului, este atât de excelentă. Deși producția din Papua Noua Guinee reprezintă doar 1 la sută din piața mondială a cafelei, locul său este de neînlocuit în rândul producătorilor. Exportă în principal Arabica de înaltă calitate, care datorită cultivării în locuri îndepărtate din munți, prezintă parametrii cafelei din agricultura ecologică. Fermele de cafea asigură traiul pentru aproximativ 40% din populația locală, marea majoritate dețin plantații cu adevărat mici.

Provincia Goroka este situată în estul țării, la o altitudine de aproximativ 1600 de metri deasupra nivelului mării. Clima sa blândă este adesea denumită „primăvara eternă”. Zilele sunt plăcute, călduroase, iar nopțile proaspăt răcoroase. Principalele culturi ale fermierilor locali sunt arborii de cafea, care pot fi găsiți în aproape întreaga regiune. Cu toate acestea, plantațiile vechi sunt distruse treptat, deseori din cauza lipsei infrastructurii. Cu toate acestea, noile plantații emergente sunt înființate de fermieri sus în munți, în locuri fără influența activității umane. Prin urmare, recolta este extrem de curată și de înaltă calitate.

Cireșele roșii de cafea sunt culese în Papua Noua Guinee între lunile mai și august. Sunt prelucrate prin așa-numita spălare, adică cu ajutorul apei. În ea, se elimină coaja de pe boabele de cafea (mecanic) și pulpa (prin fermentare). Boabele verzi de cafea sunt apoi uscate fie în uscătoare în formă de tobe, fie la lumina directă a soarelui.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
113,0 Lei /1000 g 11,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 29. 10. 2020

15% JOS
Cafea boabe Espresso Fresh Quartet: 100% Arabica
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea boabe Espresso Fresh Quartet: 100% Arabica

Ori de câte ori doriți o experiență cu adevărat plăcută, ori de câte ori doriți un moment tandru ca un zâmbet trecător, va fi aici. Veți aprecia cafeaua Espresso Fresh Quartet în zilele active, pline cu muncă, sport și divertisment. Combinația de cafele Arabica premium de origine din Brazilia și Guatemala a avut ca rezultat o cafea fermecătoare și plăcut răcoritoare. Am prăjit sortimentele individuale separat, astfel încât să răsune împreună în armonie perfectă. În espresso… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
127,4 Lei /1000 g 99,2 Lei /1000 g 9,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 29. 10. 2020

15% JOS
GUATEMALA SHB EP SANTA CLARA – CAFEA BOABE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA SHB EP SANTA CLARA – CAFEA BOABE

Orice faceți din inimă, faceți bine. Poate că tocmai acest lucru spune și familia Zelaya, care se dedică cafelei cu pasiune și smerenie în același timp. Pe dealurile sudice fertile ale muntelui Volcan de Agua, a patra generație de fermieri cultivă arbori de cafea. La umbră, pe un sol sănătos și în apropierea copacilor și arbuștilor autohtoni. Cafeaua specială de la Santa Clara este extrem de populară. Veți găsi în ea dulceață, aciditate, corp complet și netezime de ciocolată… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
156,4 Lei /1000 g 121,7 Lei /1000 g 12,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 29. 10. 2020
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »