PORTOCALĂ SICILIANĂ cafea boabe
Puteți avea acasă o bucată din Sicilia fierbinte plină de culoare și viață, în fiecare zi. Delectați-vă cu o cafea unică cu tonuri de portocale roșii suculente, bucurați-vă de aroma minunată și beneficiați de energia unei băuturi delicioase. Cafeaua Portocală siciliană vă va încânta la locul de munca, după performanțele sportive și în timp de citiți o carte. Încercați să vă convingeți!
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Boabele de cafea Portocala Siciliană provin de pe o plantație de cafea Arabica din Peru, de aceea se pot mândri cu niște parametrii de excepție - au o aromă uimitoare și un gust minunat, mediu dulce, cu un corp plin. Adăugându-i aroma naturală a portocalelor roșii, cafeaua a căpătat și prospețime fructată, exotică.
Originea cafelei
Dacă nu ați fost încă în Sicilia, vom arunca o privire mai atentă asupra acesteia. De ce? Pentru a vă imagina mai bine ce ne-a inspirat să aromatizăm astfel Arabica peruană. Insula contrastelor magice - Sicilia denumită astfel de nenumărate ori. Puteți rătăci prin satele liniștite sau să vă plimbați prin agitația marilor orașelor antice. Puteți urca pe muntele Etna sau puteți sta o zi pe plajă. Puteți lua masa în cele mai renumite restaurante sau puteți rupe o portocală pe drumul de câmp. Este roșie în interior și sucul său vă va reîmprospăta pentru toată ziua. Pe scurt Sicilia este un mic paradis.
Să mergem acolo prin intermediul cafelei Portocala Siciliană. În spatele proprietăților sale uimitoare, trebuie să vedem zeci, poate sute de oameni. Totul începe în munții înalți din Peru, unde fermierii cultivă arborii de cafea (Coffea arabica). În mare parte, sunt mici fermieri, fiecare având în grijă doar câteva hectare de pământ. Cu toate acestea, împreună, sunt capabili să producă aproximativ un sfert din volumul de cafea al lumii. Între lunile mai și septembrie pornesc spre plantații pentru a recolta cele mai coapte fructe de cafea. Acestea trebuie transportate (de obicei pe spate sau cu ajutorul catârilor sau măgarilor) la locul de prelucrare. Acolo fructele sunt turnate în apă și împinse prin plăci de zdrobire pentru a îndepărta coaja roșie. Ulterior, boabele de cafea încă învelite în pulpa galben-albă trebuie să fermenteze în rezervoarele de fermentație. Datorită procesului chimic natural, pulpa se dizolvă și se eliberează boabele.
Cafeaua verde astfel obținută este uscată fie la lumina directă a soarelui (trebuie des amestecată), fie în uscătoare. Alte persoane au grijă să împacheteze cafeaua în saci de 60 kg, să o transporte la bursă și să o încarce în avioane sau vapoare. Când primim această cafea, ea este transferată în grija prăjitorului nostru - fiecare lot trebuie testat în avans pentru a determina cea mai potrivită temperatură și timpul de prăjire. În cazul cafelei, Portocala Siciliană boabele verzi se pulverizează înainte de prăjire cu un ulei purtător cu aromă naturală (care este inofensivă și nu provoacă probleme de sănătate). Aroma se păstrează adânc în boabe și va dura săptămâni îndelungate atunci când boabele de cafea sunt păstrate corect.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.