Sirop Espresso Trandafiri - 500 ml
Descoperiți o nouă modalitate de a îmbunătăți cafeaua dumneavoastră preferată! Am adăugat la colecția noastră exclusivă de siropuri pentru espresso o specialitate cu gust irezistibil de trandafiri. Adăugați câteva lingurițe la espresso sau cappuccino. Aroma de trandafiri este elegantă, florală și plăcut dulce. În afară de cafea, puteți folosi acest sirop pentru a aromatiza ceaiuri, cocktailuri, deserturi sau chiar prăjituri de casă.
Compoziție
Zahăr, Apă, Extract natural de trandafir 3%, Aromă naturală, Vitamina C, ȘofrănelGust
Siropul Espresso Trandafiri are un gust delicat, elegant, care se îmbină perfect cu intensitatea și aroma cafelei. Siropul are o culoare deschisă rozalie.
Adăugați numai o cantitate foarte mică de sirop în cafea și o veți transforma într-un deliciu de lux. Acest sirop este conceput să completeze și să îmbunătățească compoziția de gust a cafelei espresso, fără a-i influența caracterul.
Siropul poate fi folosit nu numai în cafea espresso, dar este, de asemenea, o aromă excelentă pentru latte, macchiato sau frappé. Iar dacă vă place să experimentați, încercați să îl folosiți la deserturi, înghețată sau cocktail-uri de fructe.
Origine
Trandafirul - regina florilor - încântă pe toată lumea prin frumusețea, parfumul și simbolistica sa de dragoste. Dar să ne îndepărtăm de noțiunile romantice și să ne concentrăm asupra trandafirului așa cum este descris de botaniști. Trandafirul (Rosa) aparține familiei Rosaceae. În lume există aproximativ 150 de specii de trandafiri sălbatici și multe alte soiuri și varietăți care sunt cultivate pentru calitățile lor estetice și aromatice.
Este o plantă sau un arbust cu spini a cărui floare este compusă din petale care formează o coroană. Trandafirii se găsesc într-o varietate de culori, cum ar fi roșu, roz, alb, galben și chiar mov. Parfumul lor este proaspăt, dulce și bogat în același timp.
Iar parfumul trandafirului este cel care stă la baza aromei care se utilizează la producerea siropului. Pentru a obține această aromă excepțională se folosește o tehnică numită extracție. Există mai multe metode de extracție, cea mai comună fiind distilarea cu aburi. Florile de trandafir sunt plasate într-un dispozitiv de destilare special, unde sunt expuse la abur, care extrage componentele lor aromatice. Aburul este apoi condensat pentru a produce un lichid numit apă de trandafir, care conține aromă concentrată de trandafir.
O altă metodă este dizolvarea în uleiuri. Florile de trandafir sunt scufundate în ulei, care le absoarbe parfumul. Se obține astfel un ulei esențial bogat în substanțe aromatice de trandafir.
Când veți gusta din Siropul Espresso Trandafiri, amintiți-vă că vă răsfățați cu magie naturală. Lăsați-vă purtați în universul trandafirilor.
Instrucțiuni de preparare
Pregătirea cafelei: Adăugați o linguriță de sirop în ceașca de cafea.
Puteți folosi siropul cu aromă de trandafiri ca și topping pentru înghețată, clătite, prăjituri și salate de fructe.
Siropul este potrivit și pentru prepararea băuturilor alcoolice și nealcoolice.
Valoarea energetică: | 1448 kJ / 341 kcal |
Grăsimi: | 0,10 g |
din care saturați: | 0,10 g |
Carbohidrați: | 85,19 g |
din care zaharuri: | 85,1 g |
Proteină: | 0,20 g |
Sare: | 0,01 g |