VANILIE ȘI NUCI - cafea boabe
Transformați activitatea neplăcută într-un ritual iubit. Completarea tabelelor în Excel, stivuirea unei grămezi de șosete sau o călătorie lungă cu mașina nu mai trebuie să fie un coșmar. Dacă vă pregătiți pentru aceste activități cu o bunătate de vanilie cu nuci, nu veți mai dori să le terminați niciodată. Bucurați-vă de tonurile magice ale unei arabica 100% și distrați-vă!
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Vanilie, nuci și cafea - o astfel de băutură nu poate avea decât un gust spectaculos. Baza sa este alcătuită din cafea arabica de plantație înaltă prelucrată prin spălare. De aceea regăsim în ea tonuri de fructe și o ușoară dulceață. Crema este fină, ușoară și în același timp densă și compactă.
Originea cafelei
Cafeaua din Peru Puna este prezentă în lume de peste două sute de ani. Condițiile climatice și de sol deosebite din Anzi îi oferă proprietățile de aromă și gust dorite, iar mâinile dibace ale fermierilor experimentați reprezintă, garanția înaltei calități a prelucrării. Este adevărat că până la 98% din fermierii din zonă sunt mici agricultori. Dar aceasta nu reduce cu nimic calitatea lor. Dimpotrivă. Cafeaua este mijlocul lor de subzistență. Pe plantații lucrează cu toată familia. Deoarece cafeaua lor este cumpărată de cumpărători mici, cum suntem noi, nu trebuie să meargă cu calitatea sau prețul sub o limită admisibilă. Acest lucru nu se aplică plantațiilor mari care furnizează cafea corporaților multinaționale.
Cafeaua este recoltată din arborii de cafea (Coffea arabica) în întreaga perioadă de vegetație. Astfel se elimină din recoltă numărul de boabe necoapte. În Puno aleg opțiunea mai scumpă și mai solicitantă de prelucrare a boabelor de cafea, așa-numita metoda umedă. Rezultatul este o cafea de înaltă calitate și lungă valabilitate. Spălarea (fully-washed, wet-processed) începe prin turnarea fructelor de cafea în recipiente speciale cu apă. În acestea sunt separate fructe de slabă calitate, cele bune sunt separate de pulpă. Urmează fermentarea în vasele de fermentare și uscarea fie la soare, fie în uscătorii. Aromarea cafelei se află pe umerii prajitorului nostru experimentat. Boabele le stropește cu ulei portant cu aromă naturală și abia după aceea le prăjește. Un proces mai ieftin (mai întăi prăjirea, apoi adăugarea aromei) nu garantează conservarea pe termen lung a gustului și a aromei.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.