AMARETTO - cafea boabe
Lichiorul italian dulce-amărui cu tonuri de migdale este cunoscut de aproape toată lumea. Și acum imaginați-vă, că vă turnăm câte puțin din el în fiecare ceașcă. Cafeaua și amaretto se potrivesc perfec, de aceea, de câțiva ani deja, cafeaua boabe de calitate o aromatizăm cu acest digestiv tradițional. Rezultatul are un gust minunat și nu conține alcool. Este ideal pentru o seară între fete sau o întâlnire de afaceri.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cafeaua naturală Arabica 100% de la mare altitudine conferă cafelei Amaretto o bază frumoasă, rotundă și completă. Este ușor dulce, puteți găsi în ea, de asemenea, subtonuri de fructe și ciocolată. Oricum, veți descoperi o aromă minunată de migdale a lichiorului celebru și popular. Migdalele dulci-amărui conferă cafelei un profil foarte plăcut. Spuma este elastică, moale și delicată.
Originea cafelei
Cele mai bune tipuri de cafea peruană se exportă în Germania, Japonia și Statele Unite. Consumatorii locali sunt exigenți și știu bine de ce au ales cafeaua din munții Anzi. Cea pe care o aducem din Puno este cultivată de micii fermieri pe pantele abrupte ale munților înalți. Arborii de cafea cresc într-un regim similar cu agricultura ecologică, deoarece accesul la acestea este dificil și fertilizarea sau tratamentul cu produse industriale sunt aproape imposibile. Fructele de cafea, care seamănă ca mărime și culoare cu cireșe, se culeg de mai multe ori în timpul sezonului, ca să fie suficient de coapte. Agricultorii le procesează prin metoda umedă sau prin spălare. Fructele sunt turnate în rezervoare mari de apă și împinse prin plăci pentru a le îndepărta pulpa. Fermentația are loc în vasele de fermentație, iar boabele de cafea verde se usucă la soare. Prăjirea trebuie întotdeauna să fie efectuată doar înainte de vânzare. De aceea cumpărăm cafea verde și o prăjim după ce clienții o comandă. În timpul procesului de prăjire, adăugăm ulei cu arome naturale. Acest lucru vă va oferi un gust echilibrat și aromă de cafea, care se va reflecta și în ceașcă.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.