TOFFEE - cafea boabe
Cunoașteți toffee-ul? Caramelul cu unt este popular în Statele Unite, Anglia și Australia. Se găsește sub formă de dulciuri cu migdale, nucă de cocos, ciocolată, vanilie sau rom. Toffee-ul poate arata ca o caramelă tare, dar și ca o gumă de mestecat dură.Se adaugă în înghețată și deserturi. Și atenție - este o aromă preferată a cafelei boabe.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cafeaua din Anzii peruani, dulce, plăcută și aromată vă va cuceri cu siguranță. Datorită aromei de toffe cu caramel, o veți aprecia lângă croissantul de dimineață și gustarea de fructe de după-amiază. Dacă este măcinată și extrasă corect, cafeaua oferă o spumă densă, dar delicată, cu bule mici.
Originea cafelei
Pentru că alegem întotdeauna cea mai bună calitate, pentru cafea aromatizată alegem cele mai bune boabe. Le aducem din Anzii peruani, din regiunea Puno. Cultivarea cafelei are o lungă tradiție în munții înalți de acolo. Este una din principalele surse de trai pentru micii fermieri. Datorită faptului că noi cumpărăm cafea direct din ferme, nu trebuie să reducă prețul și calitatea sub presiunea cumpărătorilor mondiali. Aceștia caută de obicei, o cantitate mare de cafea și prețuri mici. Furnizorii noștri recoltează cafeaua în mod continuu pe tot parcursul perioadei de vegetație. Astfel la procesare ajung numai fructele bine coapte, așa-numitele cireșe de cafea. Se procesează prin spălare, adică în apă. Este un proces mai solicitant financiar decât procesarea uscată, dar rezultatele sale sunt excelente, iar cafeaua este excepțională. Fermierii pun cireșele în rezervoare speciale cu apă, acestea trec prin plăci de zdrobire și astfel se îndepărtează pulpa. În același timp, se desfac boabele individuale de cafea. Boabele sunt transferate în rezervoare de fermentație, unde fermentează până la 36 de ore. Astfel se îndepărtează stratul lipicios care acoperă învelișul pergamentos și învelișul în sine. După această etapă, cafeaua conține încă 50% umiditate. Pentru a nu mucegăi, trebuie să fie uscată fie la soare, fie în uscătoare. Rezultatul sunt niște boabe de cafea de culoare verde până la cenușie, care sunt ambalate în saci și sunt transportate la piață. Aromatizarea cafelei se face chiar înainte de prăjire de către personalul nostru. Boabele sunt pulverizate cu ulei cu aromă naturală și prăjite cu atenție. Această cafea aromatizată își va păstra aroma și gustul pentru mult timp.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.