CRÉME BRULÉE - cafea boabe
Gălbenușuri, zahăr și smântână, toate acestea cu o coroană de caramel! Pe cel mai bun dintre deserturi, crème brulée, l-am transformat într-o cafea de plantație excelentă. Motivul este simplu - această delicatesă este aproape dietetică, deci o puteți savura fără mustrări de conștiință. Cafeaua boabe cu aromă de Crème brulée vă va oferi momente de plăcere absolută.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturală, CaramelSpuma și gustul cafelei
Desigur, cafeaua Creme brulee are un gust ușor dulce de vanilie și caramel. În baza sa peruană veți găsi și ciocolată și, probabil, o adiere de fructe. Cafeaua are un aspect complex și echilibrat, spuma este umflată, densă, cu bule mici.
Originea cafelei
Varietatea de bază a cafelei Arabica – Typica, provine din Etiopia. Dar este cultivată în Java, Guatemala și India. Deși are un randament scăzut, are un gust excelent. În Peru este cultivată de micii fermieri. Se menționează că aproape 98% din fermierii locali cultivă doar plantații mici. Avantajul consumatorului de cafea este acela că astfel de condiții agricultorii încearcă să reducă la minimum costurile, deci nu folosesc îngrășăminte industriale sau stropiri cu substanțe chimice. Cafeaua din Anzii înalți poate fi comparată cu cea provenită din agricultura ecologică. Cafeaua se recoltează de mai multe ori succesiv, în funcție de felul în care se coc fructele. Fructele arată ca niște cireșe, dar în loc de sâmbure conțin două boabe de cafea. Acestea se scot afară. În Peru se folosește așa-numita metodă de spălare. Fructele sunt turnate în apă și împinse plăcile de zdrobire care le îndepărtează pulpa. Apoi boabele de cafea fermentează în cuve, unde prin acțiunea enzimelor și a bacteriilor se îndepărtează de restul de înveliș. Uscarea are loc, de obicei, direct la soare pe o suprafață de beton pe care se întinde cafeaua. Înainte să vă trimitem cafeaua, o transmitem la prăjitorie. Acolo se stropește cu ulei cu aromă de creme brulee și se prăjește delicat. Datorită acestui fapt, aroma durează mult timp și nu trebuie să vă faceți griji că aroma va afecta negativ compoziția chimică a cafelei. Este pur naturală.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.