

AMARETTO - cafea solubilă
Cei care iubesc frappé-ul sau cafeaua cu gheață, vor aprecia cu siguranță avantajele acestei bunătăți solubile. Amaretto este creat pentru a fi combinat cu cafea. Lichiorul de fructe cu aroma de migdale va transforma obișnuita cafea de după-amiază, într-o experiență cum nu mai este alta. Bucurați-vă de cafeaua solubilă Amaretto cu frișca, lapte sau înghețată.
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cafeaua solubilă, cu o aromă tradițională digestivă, dispune de o aromă proaspătă de migdale și caise. De asemenea, în ea se reflectă corpul complet și gustul dulce al cafelei mexicane din care este făcută. Gustul delicios de vanilie este completat de note ușoare de citrice. Dacă nu „opăriți“, cafeaua, doar turnați peste apă fierbinte, veți obține spumă delicată.
Originea cafelei
Cafeaua din care a fost făcută această băutură instant a crescut în Mexic. Fermierii locali gestionează de obicei numai terenuri mici. Cultivă preponderent Arabica și, într-o măsură mai mică, Robusta. Cafeaua mexicană se distinge prin boabe medii și o aromă distinctă, echilibrată. Fabricarea cafelei instant nu este complicată. Există două proceduri, dintre care alegem cea mai lungă tehnologic, mai exigentă financiar, dar care produce cafea aromatică și foarte gustoasă. Este vorba de așa-numita procedură prin îngheț sau uscare prin îngheț. Amestecul prăjit de cafea de plantație arabica și robusta se fierbe și o cantitate mare de apă este lăsată să se evapore. Concentratul puternic de cafea care se formează este înghețat la -40 °C. O astfel de masă se îndreaptă apoi către măcinare și sublimare (tranziție directă de la solid la gazos) pentru a elibera gheața. Astfel se produc cristale mici de cafea. Acestea sunt ambalate pe linii de producție. Cei mai mari consumatori de cafea solubilă sunt scandinavii, iar această formă de cafea este, de asemenea, foarte populară în Grecia. Acolo ei pregătesc adevăratul frappé - hitul unei veri fierbinți.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o preparare optimă alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90°C. Apa clocotită privează cafeaua de gustul ei distinctiv.
- Utilizați întotdeauna apă proaspătă pentru a prepara cafeaua.

























Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LICHIOR DE OUĂ - cafea solubilă

IRISH CREAM - cafea solubilă
