075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

AMESTEC ESPRESSO DE TOAMNĂ boabe de cafea selectate

Cod: 1713

Pentru anotimpul culorilor, care sunt suflate ușor de vânt ... am pregătit acest amestec de espresso în ediție limitată. Fiecare dintre cafelele Arabica Premium din amestec este prăjită separat, ținând cont de armonizarea gusturilor cafelelor individuale. Rezultatul este o poveste de dragoste cultivată, liniștită, matură și poate puțin cam gânditoare. Redă note de fructe uscate, nuci, caramel și condimente ușor picante. La fel ca toamna.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Gust
Gust:
Caramel, Nucă, Pikantní, Sušené ovoce
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Amestecul espresso de toamnă cu boabe de cafea selectate este armonizat astfel încât gustul și aroma să corespundă celui de-al treilea anotimp, să-i sublinieze unicitatea și să lase o senzație plăcută, caldă, rotundă și totuși proaspătă pe cerul gurii. Gustul nucilor și al fructelor uscate au grijă de notele profunde, dulceața este adusă de caramelul cremos. Și un punct foarte interesant din spatele întregii experiențe face un condiment ușor picant. Așteptați-l, se va dezvolta pe deplin doar în ceașca puțin răcită. Este posibil să observați cuișoare, cardamom, piper sau scorțișoară. Acest amestec de espresso este potrivit pentru toate tipurile de preparare ale cafelei.

Originea cafelei

Originea contează. Mai exact - depinde de origine, recoltă, prelucrare, transport, depozitare și prăjire. Și apoi amestecarea cafelelor individuale, căutate cu grijă. În cazul amestecului în ediție limitată Espresso de Toamnă, există trei cafele Arabica din plantații căutate de specialiști. Înainte de a ajunge la ele, să descriem modul în care le-am combinat. Pentru că datorită poveștii acestui amestec, veți înțelege abordarea noastră față de espresso, foarte diferită de majoritatea conceptelor de amestecuri „similare”.

Selectăm cafele individuale în funcție de profilul lor gustativ unic, dar în același timp căutăm lucruri, care pot fi susținute, completate și îmbogățite. Prăjim fiecare soi separat, astfel încât, datorită muncii literalmente de ceasornicar a prăjitorului, din fiecare dintre cafelele single origin Speciality Coffee (adică cafea premium cu o singură varietate, Arabica sau Robusta) să iasă în evidență nota sa specifică și inconfundabilă. Prin urmare, în pachet sau în cutie veți găsi boabe de diferite nuanțe de culoare. În ceea ce privește cafeaua, acesta are un grad diferit de prăjire, o temperatură diferită, intensitatea fluxului de aer și așa mai departe.

Prăjirea și realizarea celui mai bun raport dintre toate cafele necesită nu numai mult timp, dar mai presus de toate o abilitate considerabilă a prăjitorului, capacitatea sa de a estima rezultatul, precum și răbdarea degustatorilor. Când totul merge bine, la sfârșitul eforturilor noastre ne așteaptă un amestec de espresso cu adevărat unic, pe care în cazul seriei sezoniere îl putem oferi doar în cantități limitate. Pe de altă parte, acest lucru este tentant pentru mulți clienți - nimeni altcineva nu le va pregăti aceeași cafea sau o cafea similară.

În ceea ce privește modul de preparare al cafelei din amestecul de espresso de toamnă cu boabe de cafea selectate, atunci când pregătiți băutura preferată puteți folosi atât ​​aparatele de cafea automate, cât și cele manuale, cu siguranță nu veți greși nici dacă o testați la filtru, vacuum pot și altele. Fiecare modalitate vă va aduce o nouă experiență a plenitudinii și armoniei din ceașca dvs.

Și acum să mergem la trio-ul de cafele Arabica pe care l-am ales pentru această ediție limitată.

Din regiunea braziliană Angelandia am adus cafeaua Brazilia Fazenda Primavera, dulce, cu gust ușor de caramel. Este cultivată de Ricardo Ribeiro Tavares pe plantații la o altitudine de aproximativ 1.000 de metri. Pentru cafeaua Arabica din Brazilia este caracteristic un gust moale și delicat, în acest caz completat de o notă de nuci prăjite. Marea majoritate a arborilor de cafea sunt îngrijiți de micii fermieri. La fel este și în cazul cafelei Primavera.

O notă cremoasă, rotundă aduce amestecului de espresso cafeaua Etiopia Guji Anasora Grade 1, un microtot cultivat de fermierul Tadesse Edema . El provine dintr-o familie numeroasă de cultivatori de cafea și este nepotul fondatorului plantației Anasora. Recolta sa se caracterizează prin gustul de fructe de pădure, praline de ciocolată amăruie și condimente. A treia piesă din mozaic aparține cafelei Arabica Guatemala SHB El Jaguar, cu migdale, ciocolată cu lapte și miere. Migdalele, ciocolata cu lapte și mierea sunt atributele care ridică amestecul nostru de espresso și încântă inima iubitorului de cafea. Nu degeaba în denumire are un jaguar, o felină din pădurea tropicală, rapidă, puternică și elegantă în același timp.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
163,7 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 11. 2021

Cafea boabe Espresso Strong Trio: 80% Arabica, 20% Robusta
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea boabe Espresso Strong Trio: 80% Arabica, 20% Robusta

Un raport perfect echilibrat al cafelei de origine din Kenya, Indonezia și India este garanția unui espresso perfect delicios. Fiecare sortiment este prăjit separat și la un grad diferit. La prima vedere veți recunoaște boabe mai deschise și mai închise la culoare și la prima gustare veți identifica o lejeritate și o dulceață plăcută. Datorită conținutului ridicat de cofeină și a gustului de mere și ciocolată neagră, acest espresso este potrivit pentru începutul fiecărei… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
143,1 Lei /1000 g 14,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 11. 2021

15% JOS
Cafea boabe Espresso Fresh Quartet: 100% Arabica
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea boabe Espresso Fresh Quartet: 100% Arabica

Ori de câte ori doriți o experiență cu adevărat plăcută, ori de câte ori doriți un moment tandru ca un zâmbet trecător, va fi aici. Veți aprecia cafeaua Espresso Fresh Quartet în zilele active, pline cu muncă, sport și divertisment. Combinația de cafele Arabica premium de origine din Brazilia și Guatemala a avut ca rezultat o cafea fermecătoare și plăcut răcoritoare. Am prăjit sortimentele individuale separat, astfel încât să răsune împreună în armonie perfectă. În espresso… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
128,8 Lei /1000 g 109,5 Lei /1000 g 11,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 11. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »