075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Cafea verde SUPER SLIM LINE - SCORȚIȘOARĂ - numai măcinată

Cod: 694

Unii au încredere în comprimate,alții în natură. Noi facem parte din al doilea grup, astfel că atunci când vine vorba de pierderea în greutate, ne bazăm pe cafeaua verde cu scorțișoară. Într-un kilogram de Super slim line cu scorțișoară sunt 100.000 de miligrame de acid CGA! Datorită lui, organismul arde eficient grăsimile și detoxifică, iar datorită scorțișoarei, efectul se înmulțește. Două ultra-arderi într-o singură porție - trebuie să-l încercați! Numai în versiunea: MĂCINATĂ

Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 27. 1. 2020
Cargus Vom livra 27. 1. 2020 14,9 Lei
Coletăria Vom livra 27. 1. 2020 12,9 Lei
FAN Courier Vom livra 27. 1. 2020 14,9 Lei
Pachete mari:
184,3 Lei cu TVA
97,0 Lei cu TVA
54,7 Lei cu TVA
Pachete mici:
27,7 Lei cu TVA
16,4 Lei cu TVA
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Soi
Soi:
Amestec
Regiune
Regiune:
Amestec
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
mix
Gust
Gust:
Scorțișoară
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Scortisoara macinata, Arabica

Crema și gustul cafelei

Aroma de scorțișoară conferă cafelei un miros și un gust plăcut. Completează perfect dulceața naturală a boabelor verzi. Aciditatea ușoară dă o impresie răcoritoare, tonurile de mirodenii încălzesc limba și stomacul. Cafeaua verde nu produce, după turnarea apei fierbinți, nicio spumă.

Originea cafelei

Cu câțiva ani în urmă, am stabilit contacte cu micii producători de cafea din America Centrală, iar de atunci cumpărăm de la ei boabe verzi de cafea. Relațiile de afaceri pe termen lung cu micii fermieri locali sunt la un nivel excelent. Putem fi siguri că îi acordă cafelei cea mai mare grijă.

Cel mai adesea, este singura sursă de trai pentru ei. În zonele muntoase sărace o recoltează și procesează exclusiv manual, cultivarea arborilor de cafea se face fără îngrășăminte industriale și substanțe de tratare chimică. Arborii de cafea din America Centrală sunt recoltate aproape pe tot parcursul anului. Fructele lor, asemănătoare cu cireșele, se coc treptat. Le culeg în principal femeile și fetele. Cafeaua este transportată pentru procesare, în saci mari. Așa numita metodă umedă (fully-washed, wet-processed) este mai complexă și mai scumpă decât tehnologia uscată, dar are ca rezultat o cafea de calitate mult mai înaltă, cu tonuri proaspete, fructate sau florale. Așa-numita spălare, începe prin turnarea boabelor în rezervoare cu apă și presarea lor prin plăci de zdrobire.

Prin aceasta sunt separate de pulpă. Semințele eliberate se transpun în vase de fermentare, unde fermentează până la 36 de ore. Datorită bacteriilor, se descompun cojile lor pergament și mucozitatea vegetală. Cafeaua verde este uscată, în final - fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătorii. Pentru a obține gustul și aroma de scorțișoară, cafeaua verde este amestecată cu condimente și aromată cu aromă naturală. Aceasta nu conține nici un purtător sintetic de miros nici metale grele, deci nu este dăunătoare sănătății în niciun fel.

Efectele cafelei

Cafeaua verde conține mai multă cafeină decât cea " neagră" și, în plus de asta, 100.000 mg /kg de acid clorogenic. Acesta este cel care asigură efectul de ardere, pe care consumatorii de cafea verde îl ridică în slăvi. Printre cele mai distinctive efecte ale așa-numitului CGA se numără:

  • Accelerarea digestiei. Intensificarea arderii grăsimilor.
  • Atenuarea apetitului. Reducerea conversiei zaharurilor în grăsimi.
  • Detoxifierea (procesul începe deja în 15 minute după consumare).

Nu trebuie să uităm nici de efectele pozitive ale cofeinei asupra sănătății:

  • Îmbunătățește atenția.
  • Elimină oboseala.
  • Ajută memoria.
  • Relaxează mușchii și atenuează durerea.

Pentru ca lista beneficiilor consumului regulat de cafea verde să fie completă, trebuie de asemenea menționați antioxidanții, vitaminele și mineralele pe care le conține. Datorită acestora:

Previne apariția bolilor cardiovasculare. Scade riscul bolilor Alzheimer și Parkinson. Tratează infecțiile bacteriene. Întărește imunitatea. Nici scorțișoara nu stă deoparte când vine vorba despre arderea grăsimilor. Este dovedit că arde grăsimile excelent și eficient. Mai mult decât atât, aceasta are capacitatea de a încălzi corpul, detoxifică, reduce nivelul colesterolului din sânge, ajută la răceli, ameliorează simptomele reumatismului si are proprietati anti-infecțioase.

ATENȚIE: Boabele de cafea verde sunt foarte tari, pentru măcinarea lor aveți nevoie de o râșniță de calitate. Cafeaua verde poate deteriora dispozitivele disponibile în mod obișnuit. De aceea măcinăm cafeaua numai gros. Recomandăm prepararea băuturii prin simpla infuzare a cafelei măcinate cu apă clocotită sau cu ajutorul french pressului.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


Cafea verde Super Slim Line
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea verde Super Slim Line

Înarmați-vă pentru lupta fără compromisuri cu grasimea, celulita și toxinele! Cafeaua verde Super Slim Line este cel mai puternic amestec special pregătit de boabe de cafea alese cu grijă. Conține de două ori mai mult acid CGA și de două ori mai multă cafeină decât cafeaua obișnuită. Combinație unică de CGA și cafeină maximizează arderea grăsimilor, împiedică depozitarea acestora și detoxifică excelent! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 27. 1. 2020
Pachete mari:
193,6 Lei cu TVA
101,7 Lei cu TVA
57,4 Lei cu TVA
Pachete mici:
28,9 Lei cu TVA
17,2 Lei cu TVA
Măcinare:

Cafea verde LINIE SUPER SUBȚIRE CARAMEL
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea verde LINIE SUPER SUBȚIRE CARAMEL

Atunci când vă hotârăți să pierdeți din greutate și să atingeți o armonie mintală și corporală, faceți asta cu zâmbetul pe buze. Pregătiți-vă cafea verde aromată cu caramel în termos. Beți prima ceașcă încă înainte de micul dejun. Vă va trezi, vă va oferi energia necesară și va alunga pofta de mâncare copioasă. Mâncați puțin, dar mișcați-vă în mod regulat și ușor. Aceasta va fi de ajuns. De tot restul se va ocupa cafeaua verde. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 27. 1. 2020
Pachete mari:
214,9 Lei cu TVA
112,3 Lei cu TVA
63,2 Lei cu TVA
Pachete mici:
31,7 Lei cu TVA
18,7 Lei cu TVA
Măcinare:

Cafea verde SUPER SLIM LINE COCOS
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea verde SUPER SLIM LINE COCOS

Pierderea în greutate - o problemă veșnică a majorității femeilor și a multor dintre bărbați. Încearcați de această dată să vă folosiți de puterea naturii și să scăpați, în sfârșit, de cele câteva kilograme, care vă deranjează. Cafeaua verde este răspunsul pentru toți cei, care ajung să facă mișcare doar de câteva ori pe săptămână, iar seara au poftă de ceva dulce. Aceasta deoarece reduce apetitul și îmbunătățește arderea grăsimilor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 27. 1. 2020
Pachete mari:
214,9 Lei cu TVA
112,3 Lei cu TVA
63,2 Lei cu TVA
Pachete mici:
31,7 Lei cu TVA
18,7 Lei cu TVA
Măcinare:
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »