CARAMEL SĂRAT cafea boabe
Am combinat cafeaua excelentă din America Centrală cu o aromă naturală delicioasă. Rezultatul este cafeaua Caramel Sărat care vă va captiva. Boabele de cafea aromatizate cu note atractive de zahăr caramelizat, frișcă și un strop de sare de mare vă vor cuceri imediat. Indiferent dacă cafeaua este un tovarăș zilnic sau doar pentru momente speciale, nu uitați să încercați această delicatesă.
Compoziție
Arabica, Aromă naturală, CaramelCrema și gustul cafelei
Cafeaua boabe aromatizată Caramel sărat are la bază cafeaua din regiunea Marcala Honduras. Acest lucru în sine reprezintă un semn de înaltă calitate, deoarece este o cafea descrisă ca fiind cea mai bună din tot Hondurasul. Gustul său este de caramel în mod natural, cu note de fructe tropicale. Prăjitorul nostru a adăugat un alt strat atractiv - a subliniat „caramelul” cu câteva picături de aromă naturală și deasupra a adăugat un strop de sare de mare. Rezultatul? O cafea dulce-sărată, proaspătă și sublimă.
Originea cafelei
Boabele folosite pentru această cafea provin din regiunea tradițională a cafelei din Honduras, Marcala. Merită menționat faptul că Marcala se mândrește cu prima marcă protejată, care declară originea cafelei.
Honduras este unul dintre cei mai mari producători de cafea din America Latină. Între anii 2017-2019, fermierii săi au contribuit la volumul global de cafea cu aproximativ 7,5 milioane de saci a câte 60 de kilograme fiecare. Cafeaua a fost o marfă extrem de importantă pentru economia țării de la sfârșitul secolului al XIX-lea, când un număr mare de plantații de cafea de dimensiune mică au fost înființate în Honduras. Condițiile naturale pentru cultivarea arborilor de cafea sunt prielnice, deși în unele zone fermierii se luptă cu ploi frecvente, ceea ce face dificilă uscarea cafelei pe terasele de beton. De aceea, mulți procesatori în prezent se bazează pe uscătoare solare sau sere.
În regiunea Marcala, plantațiile sunt situate la o altitudine de 1 200 - 1 600 de metri, iar cireșele de cafea sunt recoltate de lucrătorii locali din luna decembrie până în aprilie. Le procesează prin spălare, ceea ce înseamnă că toarnă fructele în rezervoare cu apă și împingându-le prin concasoare le îndepărtează coaja. Apoi cafeaua se transferă în butoaie (din nou umplute cu apă) și se lasă să fermenteze câteva ore. Procesul natural dizolvă pulpa care învelește boabele verzi de cafea. În cele din urmă, cafeaua trebuie uscată, sortată și ambalată.
Când cafeaua preparată în acest mod ajunge la noi, prăjitorul o testează de mai multe ori prin prăjirea cu durate și temperaturi diferite. Odată ce atinge procesul ideal, pulverizează cafeaua verde înainte de a o prăji cu un ulei purtător cu aromă naturală. În timpul prăjirii, aroma se încorporează în boabe și astfel durează mai mult și are o intensitate mai mare în cafea.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.