Ciocolată albă cu zmeură liofilizată
Zmeura este minunată în toate formele și combinațiile. Așa că nu e de mirare că, împreună cu ciocolata albă, creează un gust perfect armonios și foarte atractiv. Pregătiți o băutură cu ciocolată albă cu zmeură, coaceți brioșe pline de bucăți de zmeură și ciocolată sau pur și simplu savurați ca atare bucățelele de ciocolată absolut delicioase, dulci-acrișoare.
Compoziție
Zahăr, Lapte praf, Unt de cacao, Zmeură liofilizată 3%, Lapte praf degresat, Lecitină de soia, Aromă naturalăGust
Ciocolata albă cu zmeură liofilizată este cu adevărat irezistibilă. Acest deliciu combină cacao de calitate cu zmeură liofilizată, care conferă ciocolatei un gust proaspăt și fructat. Ciocolata albă are la bază 20% unt de cacao, ceea ce îi conferă o textură bogată și cremoasă.
Puteți folosi cubulețele pentru a prepara o băutură cu zmeură sau adăugați-le la brioșe, prăjituri și alte preparate dulci. Forma lor mică și practică le face ușor de folosit la crearea și decorarea unei varietăți de capodopere culinare.
Origine
Ciocolata albă cu zmeură liofilizată este rezultatul unui proces precis care implică mai multe etape. Înainte de a ajunge la combinarea propriu-zisă a ciocolatei cu zmeură, să aruncăm o privire asupra modului de fabricare a ciocolatei albe. Acesta este diferit de procesul folosit pentru a obține ciocolata clasică.
În primul rând, este necesară obținerea boabelor de cacao de la arbori de cacao cultivați pe plantații din America Centrală și de Sud și din Africa. Aceste boabe sunt recoltate cu grijă, fermentate și uscate. Urmează un proces de prăjire care eliberează aromele și gusturile naturale ale boabelor de cacao. Boabele prăjite sunt apoi măcinate și se produce masa de cacao care conține unt de cacao și pudra de cacao. Ciocolata albă se fabricată numai din unt de cacao.
Acesta trebuie să fie amestecat cu lapte praf și zahăr. Cantitatea exactă este atent ajustată pentru a obține gustul dulce și cremos dorit al ciocolatei albe. După amestecare, are loc un proces de conșare în care amestecul de ciocolată este încălzit și amestecat timp de câteva ore. Scopul este de a obține o consistență fină și delicată a ciocolatei, ajutând în același timp la eliminarea gustului amar și la dezvoltarea unei arome bogate.
Și acum, să trecem la combinația propriu-zisă de ciocolată albă cu zmeură liofilizată. Liofilizarea este un proces de uscare prin congelare utilizat pentru a păstra proprietățile senzoriale ale fructelor, precum și a vitaminelor și mineralelor. În timpul liofilizării, lichidul fructului trece direct din stare lichidă în stare gazoasă prin sublimare. Apoi, se adaugă zmeura liofilizată în ciocolata albă și se naște combinația perfectă între gust dulce-acrișor și finețe."
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Puteți topi bucățelele de ciocolată în lapte cald (de vacă, soia, mac, migdale...), le puteți amesteca în terci sau le puteți folosi la deserturi.
Valoarea energetică: | 2181 kJ/521 kcal |
Grăsimi: | 26.8 |
din care saturați: | 16 |
Carbohidrați: | 62.7 |
din care zaharuri: | 60.2 |
Proteină: | 7.2 |
Fibre: | 0.1 |
Sare: | 0.1 |