COACĂZE NEGRE CU VIȘINE - cafea boabe
A aromatiza cafeaua boabe știe numai maestrul cafegiu. Al nostru a reușit asta minunat în cazul delicatesei Puno. Arabica cu aromă de coacăze și vișine este incredibil de răcoritoare, plină și parfumată. Savurați o cafea proaspăt prăjită cu aroma fructelor dumneavoastră preferate. Vă va scăpa de oboseală, va îmbunătăți performanța dumneavoastră și vă va conferi o stare de bine.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Pentru soiurile de mare altitudine a cafelei din Peru este tipică o dulceață ușoară, o aromă echilibrată și complexă și, uneori, o urmă de nuci și ciocolată. Acum, să vă imaginați-vă că am adăugat coacăze negre proaspete și vișine aromatice. Cafea boabe Coacăze negre cu vișine are o spumă frumoasă, elastică, pufoasă, cu bule mici.
Originea cafelei
Când trec boabele de cafea de plantație din Peru, mergem după ele în regiunea Puno. Acesta este situată în Anzi, în apropierea celui mai mare lac de munte din lume numitTiticaca. Cafeaua peruană are în mod tradițional un gust excelent, cu un corp complet și, prin urmare, este apreciată în Japonia, Europa și Statele Unite ale Americii. Soiul Typica este o Arabica de bază și, deși are o productivitate relativ scăzută, este renumită pentru calitatea înaltă.
Fermierii din Anzi s-au concentrat, de asemenea, asupra cultivării sale. Din cauza condițiilor restrictive, care sunt în munți înalți, putem spune că plantațiile sunt întreținute în regim de agricultură ecologică. Transportul de îngrășăminte industriale sau substanțe de stropire este aproape imposibil și extrem de costisitor. Marea majoritate a agricultorilor cultivă terenuri mici, astfel încât acordă o atenție sporită îngrijirii și recoltării. Boabele arborilor de cafea, care arată ca niște cireșe sunt recoltate în Peru de mai multe ori la rând.
Culegătorii le aleg după cum se maturizează. Aceștia le transportă în saci mari spre drumuri de unde sunt transportate pentru procesare. Acest lucru se efectuează prin așa-numita spălare – fructele se pun în apă, se presează prin plăci speciale (pentru a scăpa de pulpă) se lasă timp de 36 de ore la fermentat în rezervoare de fermentare. Apoi se întind la soare și se usucă. Aromatizarea cafelei este un proces foarte delicat. Înainte de prăjire se aplică uleiuri cu aromă naturală. Cafeaua își păstrează astfel parfumul pentru mai mult timp, ceea ce se reflectă și în ceașca rezultată.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.