DROPSURI DE CIOCOLATĂ SF. TOMAS ORIGIN 72%
Despre insula Sfântul Toma tac smerit până și cele mai renumite ghiduri turistice. Poate că este bine așa. Turiștii ar profana plajele minunate, jungla adâncă și minunații recifi coralieri. Să păstrăm secretul naturii virgine pentru noi. Ori de câte ori vom dizolva ciocolata locală în laptele fierbinte, ne vom aminti de soarele african fierbinte, de natura nealterată și de Sfântul Toma, paradisul tuturor ciocoholicilor lumii.
Compoziție
Masa de cacao Sf.Thomas 70%, Zahăr, Lecitină de soia, Aroma de vanilie naturalaGustul
Lentile de ciocolată Sfântul Thomas origin 72% sunt datorită procentului ridicat de cacao, destul de consistente. Gustul amărui, pentru care este ciocolata atât de populară, este completat de o mângâiere dulce. Gustul nu dispare și rămâne pe limbă pentru mult timp. ProveniențaRepublicaDemocrată São Tomé și Príncipeeste un stat format din două insule situate în Golful Guineea. Aproape cea mai mică țară din Africa, cândva colonie portugheză, este accesibilă pe calea aerului din Lisabona, și, de obicei, doar o dată pe săptămână. Transportul cu vaporul se organizează numai în cazul în care există 40 de pasageri, care sunt dornici de un sejur în țara exotică și foarte săracă.São Toméeste o insulă de origine vulcanică, temperatura medie anuală este de aproximativ 25⁰C, peisajul este deluros, cel mai înalt vârf are de aproximativ 2000 de metri altitudine. Dacă v-ați ridica deasupra insulei ca o pasăre, ați putea vedea conurile vulcanilor stinși, jungla impenetrabilă, plaje extrem de frumoase și apele limpezi ale Atlanticului. Dar ați vedea, de asemenea, și plantațiile, care ocupă aproape jumătate din suprafața insulei. Fermierii locali cultivă în principal cafea și cacao, de asemenea, vanilie, nuci de cocos, banane și cereale. Boabele de cacao din São Tomé sunt renumite în întreaga lume.
Din acestea se fabrică ciocolata de calitate superioară cu un conținut ridicat de cacao. Ca și în cazul acestor lentile, în spatele lor stă munca multor oameni și mașini. Arborii cacao originali (Theobroma cacao) trebuie crescuți, transplantați și după 3-6 ani se recoltează. Fructele arborilor mereu verzi au o formă eliptică, de culoare galbenă și conțin semințe - boabe de cacao. Acestea se scot și se lasă pentru câteva zile să fermenteze. Apoi, boabele sunt uscate, măcinate și presate. Astfel se separă untul de cacao și pudra de cacao. Din aceasta se produce ciocolata. Nu este, cu siguranță, lipsit de interes faptul că locuitorii din Mexic au folosit boabele de cacao ca monedă și ciocolata este cunoscută în Europa din secolul al 17-lea. Primele fabrici din Europa au fost fondate în secolul al 18-lea. Ciocolata este o delicatesă favorită, dar consumul său aduce organismului pe lângă gustul plăcut și oxidanții extrem de eficienți, vitamine și minerale.Este dovedit că iubitorii de ciocolată sunt mai fericiți, mai relaxați și fac față mai bine stresului. Lentilele de ciocolată Sfântul Thomas origin 72% sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani. Conțin 72% substanțe solide de cacao. În ceea ce privește alergenii, persoanele cu alergie la lapte și cacao trebuie să fie prudente.
Produsul poate conține urme de coji de nuci și lapte.
A se păstra la temperaturi de 12-20 °C.
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Puteți consuma dropsurile de ciocolată ca atare, dar au un gust excelent atunci când sunt dizolvate în lapte fierbinte sau în diverse deserturi.
Valoarea energetică: | 2 276 kJ / 544 kcal |
Grăsimi: | 39,4 g |
din care saturați: | 23,6 g |
Carbohidrați: | 31, 2 g |
din care zaharuri: | 26, 9 g |
Fibre: | 13,6 g |
Proteină: | 8,5 g |
Sare: | 0,02 g |