075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

DROPSURI DE CIOCOLATĂ SUMATRA ORIGIN 72 %

Cod: 1357

Insula Sumatra este a doua insulă ca mărime din Indonezia. Acolo veți găsi munți uimitori, cel mai mare lac format în crater de pe pământ Tobo și în special plantații de cacao, din care v-am adus 72% din lentilele originale de ciocolată. Atunci când le veți gusta veți descoperi un gust delicios și captivant.

Pachete mari:
Pachete mici:
181,0 Lei /1000 g 18,1 Lei /100 g
Vom livra luni, 29. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Sumatra
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie

Compoziție

Masa de cacao Sumatra 72%, Zahăr, Unt de cacao, Lecitină de soia, Extract natural de vanilie

GUST

Dropsurile de ciocolată Sumatra origin 72% sunt descrise perfect de denumirea lor. Gustul lor este puternic, dens de ciocolată. Puteți să pregătiți din aceste dropsuri o băutură cu gust intens, dacă le dizolvați în lapte de vacă, soia sau chiar de mac. Dropsurile sunt de asemenea bune pentru coacerea deserturilor.

ORIGINE

Cea mai mare parte a producției mondiale de cacao provine de pe continentul african. Dar aceasta nu înseamnă că boabele de cacao din alte locuri nu sunt bune. De exemplu, Sumatra furnizează pieței mondiale cacao de calitate absolut superioară. Pentru întreaga Indonezie, boabele de cacao sunt una dintre cele mai importante mărfuri de export. În prezent, aici fermierii cultivă aproximativ 1,5 milioane de hectare de plantații de cacao. Și Sumatra, în special, este considerată al treilea cel mai mare exportator de cacao din lume.

Arborii de cacao (Theobroma cacao) provin din America de Sud și istoria folosirii boabelor lor datează încă din timpul mayașilor. Este cunoscut faptul că deja în anul 1000 î.e.n. boabele se cacao au fost consumate de către membrii culturii olmec, care în afară de altele au fost matematicieni excelenți, și au pus bazele unui calendar cuprinzător. Mayașii considera boabele de cacao atât de prețioase încât le foloseau ca mijloc de plată, organizau și festivaluri în fiecare an în cinstea arborilor de cacao. Băutura de cacao a jucat un rol major, de exemplu, în ceremoniile de nuntă. Cu toate acestea, ciocolata așa cum o știm astăzi datează din mijlocul secolului al XIX-lea.

Arborii de cacao sunt copaci mereu verzi, care ating 15 metri înălțime (cultivatorii îi mențin la înălțimi mai mici pe plantații). Frunzele arborelui de cacao seamănă cu frunzele unui măr, florile sunt mici, cu cinci petale de culoare albă, galbenă sau roșie. Însă, polenizarea lor este destul de dificilă (insectele și vântul se ocupă de aceasta), astfel încât doar din 5 la sută dintre flori se dezvoltă în cele din urmă fructe. Boabele mari galbene sau roșii conțin câteva zeci de semințe acoperite cu pulpă galbenă.

Recoltarea boabelor de cacao este o muncă solicitantă fizic. Trebuie să fie tăiate de pe ramuri, apoi este necesar să se scoată semințele și să se îndepărteze pulpa. Producția de cacao în sine implică fermentarea boabelor, uscarea și prăjirea acestora. În instalațiile de prelucrare, boabele sunt măcinate și se folosește un proces complex pentru a produce unt de cacao și cacao pură. La acestea se adaugă apoi materii prime suplimentare, compoziția obținută se amestecă mult timp, se încălzește, se răcește ... La sfârșitul întregului proces, se obține o tabletă de ciocolată sau dropsuri de ciocolată. Cu cât conține mai multă masă de cacao, cu atât sunt mai multe procente în denumire și cu atât este mai bună.

De ce contează atât de mult calitatea ciocolatei? Deoarece doar un produs de înaltă calitate conține antioxidanți, minerale și vitamine, nu agenți de îngroșare, arome artificiale și substanțe similare. Efectul pozitiv al consumului de ciocolată asupra sănătății este demonstrat, fapt dovedit de popularitatea sa extraordinară de-a lungul secolelor.

În ceea ce privește alergenii, persoanele cu alergii la lapte, cacao și vanilină ar trebui să fie precaute. Produsul poate conține urme de coji de nuci.

Depozitați la o temperatură între 12-20 °C.

Atenție

Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valoarii nutritive / 100g de lentile de ciocolată
Valoarea energetică: 2250 kj / 540 kcal
Grăsimi: 41,5 g
din care saturați: 26,6 g
Carbohidrați: 32,1 g
din care zaharuri: 27,7 g
Proteină: 9,6 g
Sare: 0,1 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA

Super delicată, extrem de parfumată și dulce ciocolatie. Cafeaua din populara plantație braziliană Fazenda da Lagoa (Ferma de lângă lac) este una dintre cele mai căutate din lume. Crește în îmbrățișarea pădurii tropicale, înconjurată de munți și lacuri cristaline. O prăjim la intensitate medie, pentru a-i menține corpul perfect neted și aroma fructată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
202,4 Lei /1000 g 20,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024

15% JOS
GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
159,4 Lei /1000 g 135,5 Lei /1000 g 13,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe

100% arabica, 100% experiență! Eleganta Colombia Supremo Medelin vă va pregăti o întâlnire de neuitat cu fructele exotice și ciocolată. Cu toate că este puternică și aromată, oferă senzația de armonie chiar catifelare. Boabele de cafea exclusive și regulate sunt prăjite intens, eliberând astfel uleiuri delicate și arome atrăgătoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
168,4 Lei /1000 g 16,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »