LENTILE DE CIOCOLATĂ NEAGRĂ PERU ORIGIN 61%
Dropsurile de ciocolată cu un gust minunat echilibrat de boabe de cacao pure pot fi dizolvate în lapte fierbinte, le puteți adăuga în terciul de mic dejun sau le puteți pune peste o salată de fructe ca o gustare sănătoasă. Acestea adaugă un gust atractiv de ciocolată neagră, dulceață ușoară și savoare fiecărui fel de mâncare și băutură. Cu siguranță veți aprecia lipsa alergenilor, dar și conținutul ridicat de masă de cacao!
Compoziție
Masă de cacao Peru 61%, ZahărGust
Lentilele de ciocolată neagră Peru origin 61% excelează printr-un gust perfect echilibrat al boabelor de cacao pure. Veți găsi atât gustul tipic amărui de ciocolată, cât și dulceața ușoară și puține condimente. Ceea ce cu siguranță nu veți observa în această ciocolată este vanilia sau soia. Niciunul din aceste ingrediente nu a fost adăugat la această ciocolată.
Origine
Dacă am vrea să descriem istoria consumului de ciocolată, ar trebui să începem cu boabele de cacao. Și asta se întâmpla acum 3 000 de ani. Încă atunci, farmecul lor a fost descoperit de membrii triburilor indigene, care locuiau în pădurea tropicală amazoniană. Incașii care trăiesc în Peru au cultivat arborii de cacao (Theobroma cacao) și au pregătit din fructele lor o băutură medicinală, tonică, adesea folosită în diferite ritualuri.
Arborii de cacao cresc până la o înălțime de 8 metri, sunt veșnic verzi, frunzele lor sunt de culoare închisă și au o lungime de aproximativ 30 de centimetri. După înflorire, pe ramuri apar fructele - au o formă ovală cu o suprafață striată. Cel mai frecvent au culoare galbenă, dar nu fac excepție nici fructele roșii sau maronii. În interiorul fructului, în pulpa moale se află semințe de doi centimetri. Semințele trebuie scoase din fruct (apropo, nu este deloc ușor) și prelucrate. Aceasta înseamnă că trebuie lăsate să fermenteze.
Întregul proces arată cam așa: muncitorii pun semințele în grămezi sau în lăzi de lemn și le lasă așa timp de câteva zile. În timpul acestor zile, au loc procesele de fermentare dorite, al căror rezultat este îmbunătățirea gustului și aromei boabelor. Apoi recolta se întinde pe terase de beton și, prin amestecare ocazională, se lasă să se usuce la soare. Când boabele ating parametrii ideali, se împachetează în saci și se trimit la procesare. În fabrică prima dată se obține masa de cacao, pudra de cacao și untul de cacao. Prin combinarea acestor ingrediente și un proces tehnologic complex se creează baza ciocolatei.
La fel ca în toate celelalte cazuri și aici - pentru o bunătate se așteaptă mult. Ciocolata este extrem de bogată în multe substanțe sănătoase, dar totuși nu ar trebui să o consumăm de dimineață până seara. Valorile sale calorice sunt mai mari decât ne trebuie în mod normal. În același timp, însă, ciocolata conține o cantitate considerabilă de antioxidanți, fier, magneziu, cupru și mangan, conține zinc, fosfor, seleniu și potasiu. Să nu uităm nici de teobromina cu efecte stimulatoare.
Vă recomandăm să alegeți ciocolată de calitate cu o origine evidentă și ideal în cea mai pură formă posibilă. Alegeți tot ce este mai bun pentru dvs. și pentru cei dragi, pentru a profita de toate beneficiile pe care vi le poate oferi o ciocolată de calitate.
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Aceste lentile de ciocolată sunt potrivite pentru prepararea de băuturi, deserturi și diverse terciuri. Datorită vâscozității sale mai mari, pot fi utilizate și la producția de decorațiuni de cofetărie.
Valoarea energetică: | 2226 kJ / 534 kcal |
Grăsimi: | 33 g |
din care saturați: | 19,8 g |
Carbohidrați: | 46,2 g |
din care zaharuri: | 38,2 g |
Fibre: | 8,9 g |
Proteină: | 8,7 g |