FRAPPE CHOCOLATE - cafea solubilă
Ciocolatăăăăă ... Cum vă place cel mai mult? Nouă ne place în cafea. Cu siguranță merită să încercați cafeaua solubilă Chocolate Frappe. Veți găsi în ea gustul cafelei pure mexicane încununate cu ciocolată delicioasă. Pregătiți laptele, cuburile de gheață și un shaker. Nu veți găsi o modalitate mai bună de răcorire în timpul verii. Sau puteți servi cafeaua sub formă de cappuccino fierbinte, de exemplu, cu scorțișoară sau cuișoare.
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Lapte praf, Aromă naturalăCREMA ȘI GUSTUL
Cafeaua solubilă Frappe Chocolate este o cafea care întotdeauna dispare repede din ceașcă. Combinația dintre gustul cafelei de calitate și o ciocolată bună este îndrăgită de majoritatea iubitorilor de cafea. Deoarece această delicatesă liofilizată este realizată din Arabica și Robusta din Mexic, vă puteți aștepta la o dulceață subtilă și note plăcute de citrice.
ORIGINEA CAFELEI
Cafeaua mexicană este renumită pentru gustul ei dulce, în care sunt evidențiate urme de citrice, vanilie și iasomie. Prin urmare, este una dintre cele mai îndrăgite și cu o mare cerere în lume. Nu este de mirare pentru că în Mexic, arborii de cafea se cultivă pe mai mult de 700 000 de hectare, majoritatea fiind situate la poalele munților sau chiar în munți. Mexicul este al nouălea cel mai mare producător de cafea din lume. De ce dedicăm atât de mult spațiu Mexicului? Deoarece fără boabele de cafea, nu ar exista cafeaua liofilizată Chocolate Frappe. Recolta din plantațiile locale este utilizată pentru a produce o cafea solubilă de calitate. „Invenția” ei este atribuită mai multor bărbați. Deja în 1881, francezul A.
Allais a brevetat cafeaua solubilă în apă. După el, a urmat un neozeelandez și un japonez, care lucrau în Chicago. Dar pentru cea mai mare promovare și răspândire a cafelei instant a fost responsabilă compania Nescafe. Această companie a îmbunătățit tehnologia de producție și a lansat cafeaua în 1938. În principiu, cafeaua solubilă este produsă în două moduri - prin pulverizare în aer cald și prin liofilizare la rece. Noi preferăm liofilizarea, deoarece păstrează toate nuanțele aromatice subtile din cafea, datorită cărora savurăm o băutură închisă la culoare și parfumată. Înainte de liofilizare, cafeaua verde trebuie să fie prăjită corect și măcinată. Apoi, se prepară din ea un extract tare și gros. Acesta se introduce în liofilizator (uscător), unde rămâne câteva ore la o presiune extrem de scăzută și o temperatură în jur de -40 °C. În timpul acestui proces pur fizic, se elimină apa din concentrat prin sublimare (tranziție de la starea solidă la gazoasă).
Cafeaua solubilă produsă în acest fel are aspectul unor cristale mici cu suprafețe netede și strălucitoare. Pe lângă conservarea alimentelor, liofilizarea este folosită și în industria cosmetică sau în arheologie. Cafeaua se prepară cu apă caldă dar puteți prepara din ea și un frappé cu gheață. Această cafea solubilă nu trebuie consumată de persoanele cu alergie la lapte. Produsul poate conține, de asemenea, urme de gluten, susan, soia, alune și alte nuci.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Puneți 2 lingurițe de cafea Frappe Chocolate solubilă într-un shaker, adăugați 200 ml de lapte rece și câteva cuburi de gheață apoi agitați bine și puteți servi imediat.
Valoarea energetică: | 108 kcal |
Grăsimi: | 5,4 g |
din care saturați: | 3,4 g |
Carbohidrați: | 7,9 g |
din care zaharuri: | 7,6 g |
Proteină: | 5,3 g |
Sare: | 2,08 g |