FRAPPE COOKIES - cafea solubilă
Un gust perfect, un efect excelent. Cafeaua solubilă Frappe Cookies este plăcută sub toate aspectele. Are un gust de biscuiți cu lapte, stimulează ca un salt într-un pârâu rece și se pregătește rapid ca și cu o baghetă magică. Datorită liofilizării prin care a fost produsă, cafeaua mexicană nu pierde nimic din aroma sa unică nici din gustul multistrat. Puneți cuburi de gheață, turnați peste lapte și savurați tot timpul anului!
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Lapte praf, Aromă naturalăSPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI
Cafeaua solubilă Frappe Cookies este descrisă pe deplin de denumirea sa. După ce turnați apă caldă (nu fierbinte) sau rece, veți obține o băutură, care are gust delicios de biscuiți cu lapte și, desigur, de cafea. Pregătiți această cafea vara sub formă de frappe cu gheață sau iarna ca o băutură caldă. În ambele variante este minunată.
ORIGINEA CAFELEI
Cafeaua liofilizată, adică obținută prin congelare, nu este un produs al industriei chimice sau o substanță creată artificial. Exact invers. De la început până la sfârșit, este un produs creat pe bază naturală. Așadar, să trecem la producția sa împreună. Mai întâi trebuie să mergem pe o plantație mexicană de cafea. Este îngrijită de Fernando sau Vicente, a preluat-o de la tatăl său și face tot ce poate pentru a cultiva boabe de cea mai înaltă calitate posibilă și cu cel mai bun gust. Completează practicile tradiționale cu tehnologiile moderne, cooperează cu o agenție guvernamentală, care se ocupă atât de suportul tehnic al cultivării cafelei, cât și de prețurile de achiziție stabile.
De trei până la patru ori pe sezon, fermierul cu câțiva lucrători angajați merge printre arborii de cafea pentru a culege cele mai coapte fructe de cafea. Chiar dacă le aduc de pe dealuri în saci mari și grele până la camioane de pe drum, munca lor nu se termină aici. Fructele roșii trebuie procesate pentru a scoate din ele boabele verzi de cafea. În Mexic, cea mai obișnuită metodă de prelucrare este prin spălare: boabele sunt turnate în mori de apă de lucrători, care cu ajutorul plăcilor de zdrobire elimină cojile și o parte din pulpă. Boabele eliberate sunt transferate în vasele de fermentare cu apă, în care fermentează câteva ore. La urmă boabele de cafea trebuie uscate în lumina directă a soarelui.
Când este înnorat, fermierii folosesc uscătoare. Boabele de cafea verde călătoresc pe piață, de acolo până la producătorul de cafea solubilă. Și abia atunci vine liofilizarea ... cafeaua este mai întâi prăjită și măcinată, astfel încât să se prepare un extract puternic. Acest extract este transferat într-un dispozitiv special, unde este înghețat până la -40 ˚C și „uscat” la presiune scăzută. Prin sublimare se va elimina apa - transferul direct din starea solidă în stare gazoasă.
Și cam asta e. Cafeaua solubilă produsă prin liofilizare arată ca niște cristale mici și netede. Gustul său este puternic, armonios și colorat. Pentru a prepara această cafea doar turnați apă caldă peste sau puteți prepara și frappé cu gheață. Această cafea instant nu trebuie consumată de persoanele cu alergie la lapte. Produsul poate conține, de asemenea, urme de gluten, susan, soia, alune și alte nuci.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Puneți 2 lingurițe de cafea Frappe Cookies solubilă într-un shaker, adăugați 200 ml de lapte rece și câteva cuburi de gheață apoi agitați bine și puteți servi imediat.
Valoarea energetică: | 108 kcal |
Grăsimi: | 5,4 g |
din care saturați: | 3,4 g |
Carbohidrați: | 7,9 g |
din care zaharuri: | 7,6 g |
Proteină: | 5,3 g |
Sare: | 2,08 g |