

FRAPPE STRAWBERRY - cafea solubilă
Știați că demult căpșunele se serveau doar la curtea regală? Din fericire, fructele populare în prezent sunt mult mai accesibile. Atât de accesibile, încât vă puteți bucura de ele și în cafea. Cafeaua Robusta din India produssă prin pulverizare și îmbogățită cu aromă naturală de căpșuni este baza perfectă pentru un frappe răcoritor de vară. Dar vă puteți bucura papilele gustative și în varianta caldă în zilele mai răcoroase. Noua rețetă oferă un gust mai puternic, utilizați mai puțină cafea.
Compoziție
Robusta 100%, Lapte praf, AromaSPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI
Cafeaua solubilă Frappe Strawberry are un gust, cum altfel decât de căpșuni. Dar, nu vă faceți griji, căpșunile doar completează gustul original al cafelei mexicane, nu îl acoperă. Așadar, vă puteți aștepta la o băutură complexă de cafea, plăcut dulce, cu puține note de citrice ale cafelei mexicane Arabica.
ORIGINEA CAFELEI
Există multe mituri despre cafeaua solubilă. Că este de proastă calitate, nesănătoasă, fără gust sau scumpă. În loc să facem o prezentare lungă a lucrurilor, vă putem recomanda un lucru: convingeți-vă singuri papilele gustative. Va fi cea mai rapidă și mai credibilă metodă. În timp ce savurați, puteți citi ce este de fapt cafeaua solubilă sau instant. Se pare că povestea ei a început în Franța, în jurul anului 1881! Atunci a fost brevetată de Alphonse Allais, iar nouă ani mai târziu David Strang a făcut același lucru în Noua Zeelandă.
Însă, invenția a fost în cele din urmă atribuită savantului japonez Satori Kato, care lucra în Chicago și în 1901 a prezentat cafea solubilă în Buffalo în cadrul expoziției Pan American. George Constant Luise Washington a dezvoltat ulterior propriul proces de producție și a lansat cafeaua solubilă; aceasta a fost în 1910. Tehnologia a fost dezvoltată în continuare de Nescafé, iar produsul său a început să fie vândut în 1938. Astăzi, cafeaua instant este atât de populară încât producția sa reprezintă jumătate din boabele verzi recoltate în lume.
Se folosește atât Arabica, cât și Robusta. În cazul cafelelor solubile de înaltă calitate, conținutul de cafea Robusta tare este mai mic decât conținutul de Arabica mai dulce și mai fructată. Cafeaua instant se produce în general în două moduri - prin pulverizare și congelare. Diferența (pe scurt) constă în faptul că cea pulverizată intră în contact cu aerul fierbinte, pierzându-și aroma delicată și atât de valoroasă. Pe de altă parte, procesul de producție prin pulverizare este mai ieftin. Puteți recunoaște cafeaua făcută în acest fel prin aspectul de nisip fin. Cafeaua liofilizată, pe care o preferăm este produsă prin congelare. Extractul de cafea concentrat, care se prepară din boabe de cafea prăjite, se răspândește într-un strat foarte subțire și se supune sublimării timp de câteva ore la presiune și temperatură extrem de scăzută în jurul valorii de -40 °C. Astfel se elimină apa prin transformare din stare solidă în stare gazoasă. Rezultatul este o cafea solubilă cu proprietăți senzoriale excelente. Ca și aspect seamănă cu cristale cu părți netede, lucioase. Pentru a prepara această cafea doar turnați apă caldă peste sau puteți prepara și frappé cu gheață.
Această cafea solubilă nu trebuie consumată de persoanele cu alergie la lapte. Produsul poate conține, de asemenea, urme de gluten, susan, soia, alune și alte nuci.
Ierbar și efecte de cafea
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Puneți 2 lingurițe de cafea Frappe Strawberry solubilă într-un shaker, adăugați 200 ml de lapte rece și câteva cuburi de gheață apoi agitați bine și puteți servi imediat.

























Valoarea energetică: | 108 kcal |
Grăsimi: | 5,4 g |
din care saturați: | 3,4 g |
Carbohidrați: | 7,9 g |
din care zaharuri: | 7,6 g |
Proteină: | 5,3 g |
Sare: | 2,08 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe

IRISH CREAM - cafea boabe
