FRIȘCĂ - cafea solubilă
Când vrem să ne răsfățăm cu adevărat, adăugăm în cafea câteva lingurițe de smântână cremoasă. De data aceasta nu trebuie să aveți remușcări - cafeaua solubilă cu aromă de frișcă nu este o bomba calorică! Cu toate acestea, are un gust delicios de catifelat, este plăcut de dulcegă și plină. A devenit favorită în rândul lucrătorilor la birou, dar și al profesoarelor extenuate și a brutarilor obosiți.
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Această cafea este o combinație de 80% Arabica și 20% Robusta, astfel încât în gustul ei găsim atât un corp armonios echilibrat și complet, cât și o aciditate delicată. Pentru că a fost produsă din boabele de cafea mexicane, are un ton plăcut de fructe. Este un contrast plăcut cu aroma de frișcă și creează o compoziție delicioasă între ele.
Originea cafelei
Pentru a afla originea acestei cafele instant, trebuie să mergem în Mexic. Solul vulcanic și ploile frecvente creează condiții prielnice pentru cultivarea acestor pomi fructiferi. Prima recoltă de boabe de cafea se obține după 3-5 ani de la plantare. Ele sunt foarte sensibile la îngheț, dar nu suportă nici soarele puternic. De aceea, se plantează adesea la umbra copacilor înalți. După recoltare, cireșele de cafea sunt prelucrate prin așa-numita spălare. Rezultatul sunt boabe verzi care merge la prăjitorii. Producția de cafea solubilă este în principiu simplă. Cel mai frecvent se utilizează metoda prin înghețare, mai puțin frecventă este metoda prin pulverizare. Cafeaua noastră este realizată prin prima metodă - boabele prăjite sunt măcinate și extrase la fel cum preparăm cafeaua acasă. „Băutura" rezultată este foarte concentrată . Aici intervine cuvântul sublimare (trecerea stării solide în gaz): lichidul este înghețat și apoi prin sublimare se elimină apa. Și cristalele de cafea instant sunt pe lume!
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.