LENTILE DE CIOCOLATĂ CU LAPTE JAVA ORIGIN 34%
Vrei să vă faceți o dimineață plăcută? Fragrantă, liniștită, dulce? Nu este nimic mai ușor. Încălziți o ceașcă de lapte, poate fi chiar de soia, mac sau migdale și dizolvați în el câțiva fulgi de ciocolată. Dacă îi alegeți cei din cacao Java, veți putea savura o băutură care destinde corpul și mintea. O insulă plină de vulcani si temple budiste, exportă în lume o ciocolată literalmente excelentă. Unul care înseninează fiecare zi.
Compoziție
Masa de cacao Java 32%, Unt de cacao, Zahăr, Lapte praf integral, Lecitină de soia, Aroma de vanilie naturalaGust
O experiență de gust deosebită așteaptă pe fiecare care se decide pentru ciocolata cu lapte Java. Culoarea ei este deschisă cu un miros oriental. În gust veți găsi tonuri de vanilie cu caramel.
Proveniența
Cea mai bună perioadă de a merge la Java este între februarie și noiembrie. Ploile sunt mai rare și turiștii sunt, de asemenea, în scădere. Una dintre cele mai populare insule din lume oferă o frumusețe naturală de toate felurile. Vulcanii activi, jungla misterioasă, lacurile sulfuroase, plajele uluitoare și parcurile naționale. Sunt vizitate de asemenea multe temple, piețe de păsări sau grădini botanice. Una dintre insulele Indoneziei care nu este doar o destinație căutată pentru călători. Java este cunoscută la nivel mondial datorită producției de cacao de calitate excelentă. Este unul dintre cele mai importante articole de export din țară și a crescut masiv în ultimii 25 de ani. Potrivit experților,acesta se datorează creșterii numărului de fermieri mici care cultivă arbori de cacao. În prezent, Indonezia are aproximativ 1,5 de milioane de hectare de plantații de cacao. În anii 2015/2016, producătorii indonezieni au produs 350.000 de tone de cacao.
Cultivarea și, în special, recoltarea boabelor de cacao originale (cacao Theobroma) este o muncă fizică foarte exigentă. Este nevoie de efort pentru a produce cacao și apoi ciocolată. Arborii de cacao sunt mereu verzi și provin din America de Sud. În prezent sunt cultivați în întreaga zonă tropicală din lume. Arborii se recoltează de mai multe ori pe an. Acestea dau fructe mari ovale galbene, care de obicei ascund sub învelișul dur cinci camere cu boabe de aproximativ doi centimetri. Boabele de cacao au fost atât de prețioase în America de Sud în timpul Aztecilor încât au servit drept monedă de plată. Înainte ca boabele de cacao să fie transformate în pudră de cacao, fermierii le lasă să fermenteze timp de câteva zile, după care trebuie să fie uscate și prăjite.
Numai atunci cultura poate ajunge la fabrici de procesare, unde boabele sunt măcinate și presate. Astfel se obține untul de cacao și pudra de cacao. Aceste două ingrediente sunt esențiale pentru fabricarea ciocolatei. La acestea se mai adaugă și vanilie, lapte praf, zahăr și alte ingrediente. Masa obținută trebuie să fie amestecată, mărunțită (rafinată) finisată (conșată) și temperată. Atâta timp până se obține o ciocolată delicată din lapte. Lentile de ciocolata de lapte Java origin 32% sunt potrivite pentru vegetarieni si vegani. Acestea conțin 32% substanțe solide de cacao. În ceea ce privește alergenii, persoanele cu alergie la lapte, cacao și vanilină trebuie să fie precaute. Produsul poate conține urme de nuci. A se păstra la o temperatură de 12-20 °C.
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Valoarea energetică: | 2 395 kJ / 575 kcal |
Grăsimi: | 38,4 g |
din care saturați: | 23,7 g |
Carbohidrați: | 49,1g |
din care zaharuri: | 48,5 g |
Proteină: | 7,9 g |
Sare: | 0,38 g |