IRISH CREAM - cafea boabe decofeinizată
Cu siguranță ați gustat din lichiorul gros de whisky irlandez și frișcă. Imaginați-vă cum ar fi să turnați din el o linguriță în cafea. Sau nu, mai bine încercați. Cafeaua boabe Irish cream vă va oferi o experiență similară. Doar că este fără cofeină și fără alcool. Atât șoferii, cât și cei care nu dorm bine o pot pregăti. Și mai ales celor cărora le place cafeaua plăcut aromatizată, de calitate. Poate și dvs.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Boabe de cafea decofeinizate Irish cream au la bază populara cafea braziliană Minas Swiss Water Decaf. Veți recunoaște gustul ei. Veți găsi în ea urme de ciocolată și nuci, vă puteți baza pe un corp plin și aciditate echilibrată. Adăugând câteva picături de aromă naturală de irish cream, cafeaua capătă gust de lichior irlandez și frișcă dulce.
Originea cafelei
Experții sunt clari în ceea ce privește cafeaua braziliană. Este o cafea de foarte înaltă calitate, atractivă ca gust și ușor accesibilă. Nu e de mirare că Brazilia este cel mai mare producător de cafea din lume, cu plantații care acoperă aproape 30.000 de kilometri pătrați. Acestea sunt cel mai des întâlnite în regiunile de sud-est din Paraná, São Paulo și Minas Gerais. Din cea din urmă localitate provin și boabele de cafea decofeinizată Irish cream.
Mai exact, Sul de Minas este o zonă deluroasă cu o climă blândă și precipitații suficiente, care oferă arborilor de cafea condiții excelente de creștere. Mai mult de jumătate din fermele locale sunt conduse de mici fermieri, care cultivă între 10-150 de hectare de teren. Ei fac acest lucru de câteva generații, împărtășind abilități în cadrul familiilor și dezvoltându-le constant. În ultimii ani, calitatea și cantitatea cafelei lor a crescut semnificativ.
Recoltarea în Sul de Minas are loc din iunie până în septembrie. Muncitorii recoltează foarte des manual fructele arborilor de cafea (Coffea arabica). De asemenea, folosesc prelate mari, pe care le întind sub arbori pentru a folosi toate boabele de cafea – inclusiv cele care cad la pământ în timpul culesului. Cafeaua se prelucrează prin spălare. Cireșele roșii se toarnă în apă și se folosesc plăci de zdrobire pentru a îndepărta cojile superioare. Apoi transferă boabele de cafea în rezervoare cu apă unde fermentează. Boabele verzi curățate se usucă, de obicei la lumina directă a soarelui.
Decofeinizarea cafelei este un proces relativ solicitant și costisitor. Boabele trebuie scufundate în apă fierbinte, care curge constant pentru a spăla treptat alcaloidul. acesta este captat de un sistem de filtre cu carbon activ. La sfârșitul procesului de aproximativ 10 ore, cafeaua rămâne cu mai puțin de 0,1% cofeină și proprietăți aromatice excelente. Procesul certificat Swiss Water nu folosește substanțe nocive, este blând atât cu gustul unic al cafelei, cât și cu mediul înconjurător.
Abia după aceea urmează prăjirea și aromatizarea cafelei. Prăjitorul nostru lucrează cu o aromă naturală, foarte blând și atent. Uleiul purtător cu substanțe aromatice este pulverizat pe boabele de cafea verzi chiar înainte de prăjire. Datorită acestui fapt se impregnează bine și rămâne în cafea mult timp.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă intenționați să utilizați cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat cu dozator, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. Dacă producătorul aparatului nu furnizează nicio informație despre cafeaua aromatizată, vă rugăm să urmați recomandările de mai jos. Aroma naturală cu care este aromatizată această cafea poate reacționa cu materialele plastice din rezervor la contact prelungit și le poate albi.
Aceeași regulă trebuie respectată și pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manuale și electrice). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Măcinați cafeaua până la granulația adecvată modului ales de preparare a cafelei.
- Utilizați cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aprox. 7 g) de cafea măcinată pentru 1 ceașcă.
- Preparați cafeaua cu apă fierbinte la o temperatură de aproximativ 95 °C.