IRISH WHISKEY - cafea boabe
Când în aburii opăririi boabele de cafea fierbinți se întălnesc cu băutura spirtoasă de trei ori distilată din țara pajiștilor și a stepelor, ia naștere un deliciu căruia nu i se poate rezista. Drept dovadă este cafeaua aromată Irish whiskey, care va da forța necesară starturilor dumneavoastră matinale, iar sieselor de după-amiază le va oferi calmul dorit. Savurați-o sub formă de espresso, latte sau cappuccino.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Această Arabica 100% este suficient să fie măcinată și extrasă în mod corespunzător. Apoi vă va recompensa cu o spumă delicată și o aromă fantastică. Baza ei pornește din cafeaua peruană, care se caracterizează printr-un corp complet și neted, ușoară dulceață și urme de fructe. Prin aromatizarea cu gust de whisky irlandez cafeaua primește un gust unic și un miros de malț.
Originea cafelei
Aducem în mod regulat cafeaua de plantație pentru producerea cafelei aromatizate din Anzii peruani. Fermierii locali care gestionează câmpurile mici de cafea produc o cafea foarte bună și extrem de gustoasă. Deoarece plantațiile lor montane sunt greu accesibile, ei nu folosesc niciun produs industrial pentru cultivarea sau tratarea arborilor de cafeaua. Adesea, cafeaua din Anzi este considerată a fi cultivată organic. Recoltarea are loc în regiunea Puno de câteva ori pe sezon, în funcție de modul în care fructele de cafea ajung la maturitate. Prin aspect seamănă cu cireșe, dar spre deosebire de acestea, pulpa suculentă nu face obiectul interesului de fabricație. Interesul constituie sâmburii de cafea, care trebuie scoși cu atenție. Peruanii folosesc o metoda de spălare care este mai complexă și mai costisitoare. Rezultatul este o cafea de înaltă calitate. Spălarea cireșelor de cafea se face în apă, unde pulpa se îndepărtează și fermentează. În cele din urmă, boabele de cafea se usucă la soare. Pentru a nu mucegăi, este necesar să fie amestecate des, pe timp de noapte și ploaie se acoperă cu prelate. Cafeaua se aromatizează încă din anii 1970. Noi o aromatizăm înainte de prăjire care se efectuează înainte de trimiterea cafelei către client. Aroma pătrunde în boabele prin prăjirea delicată, de aceea se păstrează foarte bine în cafea, și o veți recunoaște în gust.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.