NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe
Caraibele pe de o parte, Pacificul pe de alta. În mijloc Cordilierii și vulcanii ... Nicaragua cu siguranță nu este plictisitoare. Astfel este și cafeaua pe care o aducem din nordul țării. În zona deluroasă, se nasc boabe cu o aciditate echilibrată și o aromă excelentă. Cafeaua muntoasă din America Centrală dispune de tonuri de ciocolată amară și portocale. Va fi pe gustul dumneavoastră!
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Lemn aromat, ciocolată amăruie și migdale - toate acestea le-am descoperit în timpul degustării cafelei Nicaragua SHG Jinotega. Desigur veți găsi un corp complet și complex, aciditate scăzută și aromă fructată. Dacă cafeaua este măcinată în mod corespunzător vă va recompensa cu o spumă densă și elastică, care va ține în ceașcă până la ultima sorbitură.
Originea cafelei
Jinotega, poreclit și „orașul în ceață", se află la 160 de kilometri de capitala Nicaraguei Managua. Regiunea montană este definită de un climat mai rece și râuri mari. Solul este bogat în minerale, dealurile sunt dens împădurite. Faptul că recoltarea cafelei se realizează la o altitudine mai mare se evidențiază și în denumirea SGH. Pentru Nicaragua, specia Caturra este una dintre cele mai populare. Se recoltează din noiembrie până în februarie și se prelucrează prin spălare. Cireșele de cafea coapte care conțin câte două boabe se toarnă în apă și trec cu ajutorul apei printr-un dispozitiv special care elimină pulpa. Boabele sunt apoi lăsate la fermentat în vasele de fermentație. Apoi boabele se spală din nou. Uscarea are loc la soare. În cele din urmă, cafeaua este sortată după dimensiune și calitate. După ce a fost ambalată în saci de 60 kg, fermierii o transportă la bursă. Prețul este determinat de dimensiunea boabelor, originea, soiul și aspectul și proprietățile senzoriale. Prăjim cafeaua numai înainte de a o trimite clienților noștri. Numai astfel își păstrează aroma bogată și aduce o experiență perfectă. Ambalajele ermetic închise cu supapă împiedică pierderea mirosului valoros.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
2. 3.