Peru SHB EP Finca Rosenheim - microlot
Dacă doriți să știți ce gust are una dintre cele mai bune cafele din Peru, nu ezitați! Cafeaua Peru SHB EP Finca Rosenheim vă va încânta de la prima degustare. Unicitatea sa constă în notele sale fructate însoțite de un postgust de ciocolată și scorțișoară. Aroma este minunată florală, iar aciditatea foarte discretă. În plus, cafeaua de la ferma familiei Rosenheim a obținut certificarea Rainforest Alliance.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Cafeaua Peru SHB EP Finca Rosenheim este delicată, în același timp foarte stratificată. Impresionează prin aroma florală, aciditatea ușoară și gustul de fructe, ciocolată și scorțișoară. O experiență minunată, armonioasă este încununată de un postgust lung și rotund.
Originea cafelei
Finca Rosenheim este un nume cunoscut printre bariști. Ferma de familie, înconjurată de natură frumoasă, are în jur de 60 de hectare de teren, din care pe o treime cresc arbori de cafea, producând boabe de cafea de o calitate excelentă. Și restul? Pe restul sunt, de exemplu, stupi, unități de cazare, unități de procesare și mai presus de toate... natura sălbatică. Proprietarii găzduiesc cu plăcere pe turiștii care merg acolo în perioada lunilor luna mai până în septembrie, iar aceștia pot participa la îngrijirea arborilor de cafea, recoltarea cireșelor roșii de cafea și prelucrarea acestora. Pe lângă experiențele minunate, oaspeții vor lua acasă o cafea excelentă. Cafea Peru SHB EP Finca Rosenheim este evaluată drept una dintre cele mai bune din Peru. În plus, are certificat Rainforest Alliance, demonstrând că ferma din care provine sprijină conservarea biodiversității și viața sustenabilă. În prezent, aproximativ 2,5 milioane de fermieri din peste 70 de țări ale lumii dețin un astfel de certificat.
După cum puteți ghici cu ușurință, Rosenheim are grijă deosebită pentru cafeaua sa. Arborii de cafea sunt cultivați fără utilizarea îngrășămintelor produse industrial, fructele roșii de cafea se culeg exclusiv manual, sunt prelucrate prin spălare, iar boabele verzi sunt uscate la soare. Mai exact, această cafea provine de la arbori de cafea din soiul Bourbon. Sunt arbuști înalți care prosperă cel mai bine la altitudini mai mari. Deși randamentul lor este mediu, boabele sunt cunoscute pentru gustul lor excelent și aroma superioară. Soiul Bourbon a fost adus în America la sfârșitul secolului al XIX-lea - din Brazilia a fost răspândit în alte regiuni din America de Sud și Centrală, unde este cultivat și în prezent. Abrevierea SHB (Strictly Hard Bean) din denumirea cafelei indică un bob foarte tare, în timp ce EP (European Preparation) indică faptul că această cafea a fost ambalată după cele mai stricte standarde.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Măcinați cafeaua potrivit pentru modul de preparare selectat.
- Utilizați cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată pentru 1 ceașcă de cafea.
- Cafeaua se prepară cu apă la o temperatură de aproximativ 95°C.