UNT DE ARAHIDE cafea instant
În privința untului de arahide, oamenii de obicei se împart în 2 grupuri, primul care nici măcar nu se poate uita la untul de arahide și al doilea care nu-și poate imagina ziua fără el. Dacă aparțineți celui de-al doilea grup, trebuie să încercați această cafea instant. Este aromatizată cu aroma untului de arahide, care combină arahidele și gustul dulce cu sarea. Versiunea instant a amestecului de cafele mexicane Arabica și Robusta vă permite să vă preparați ceașca de cafea oricând, oriunde. Cine iubește untul de arahide tocmai a găsit un echivalent uimitor de cafea.
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă de nuciSpuma și gustul cafelei
Cafeaua instant Unt de arahide combină atât gustul tipic al arahidelor cu un strop de sare, cât și notele perfecte ale cafelei mexicane. Această bunătate instant a fost creată dintr-un amestec echilibrat de Arabica și Robusta locală. Prin urmare, vă puteți aștepta la o bază dulce armonioasă, cu o notă ușoară de unt de arahide, îndrăgit peste tot în lume.
Originea cafelei
Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cafeaua instant. Au trecut vremurile în care nu existau altfel de produse pe piață decât produse de calitate redusă, în principal din fabricate din resturi de producție. Cafelele solubile din prezent au standarde gustative ridicate, în special cele produse prin liofilizare, adică prin congelare. La fel ca această cafea.
Liofilizarea este pur și simplu uscare prin congelare. Datorită acestui procedeu, alimentele își păstrează culoarea, gustul și aroma cât mai mult posibil. Nu este surprinzător că liofilizarea este adesea utilizată în prezent pentru conservarea fructelor și legumelor. Și există chiar și uscătoare pentru acasă bazate pe acest principiu. Ce este de fapt? În cazul cafelei solubile Unt de arahide, procedura este aproximativ următoarea ... Se fierbe un lichid din boabele prăjite de Arabica și Robusta de plantație, din care se lasă să se evapore o proporție mare de apă. Concentratul de cafea rezultat trebuie să fie congelat (până la o temperatură de aproximativ -40 ⁰C), măcinat și până la 95 la sută din apa rămasă se îndepărtează din acesta sub presiune redusă într-un dispozitiv special. Substanța solidă se transformă în gaz, adică sublimează. Cafeaua solubilă produsă în acest fel arată ca niște cristale minuscule cu suprafețe netede. Aceasta o distinge de cafeaua solubilă produsă prin pulverizare în aer fierbinte. Cafeaua astfel obținută seamănă cu niște bile mici.
Cafeaua instant este pe piață încă din anii 1950. Popularitatea sa este încă în creștere și cererea este în creștere, în special pentru cafeaua de calitate. Liniile premium ale unor producători importanți au avut mare succes. Atunci când revista Perfect Daily Grind și-a întrebat cititorii ce părere au despre cafeaua solubilă, majoritatea au spus că o consideră o parte permanentă a vieții lor, deoarece le permite să se bucure de cafea pe drum sau în natură. Suntem cu siguranță de acord cu acest lucru.
O modalitate foarte obișnuită de a pregăti cafeaua instant este să turnați pur și simplu peste cafea apă fierbinte (aveți grijă - nu clocotită), mulți oameni o folosesc ca bază pentru frappe. În Portugalia sau Spania, se amestecă cafeaua instant direct cu laptele fierbinte, iar în Coreea cu fișcă artificială și zahăr. Modul în care veți prepara cafeaua instant Unt de arahide depinde de preferințele dvs. și cu siguranță vă veți bucura de fiecare ceașcă.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o pregătire optimă, alegeți o cană mică cu un volum de 90 ml.
- Utilizați 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați apă fiartă la o temperatură de 90°C.
- Apa clocotită privează cafeaua de gustul său expresiv.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru a prepara cafea.