VIȘINE ÎN ROM - cafea boabe
O experiență de lux, care este, de asemenea, un excelent mod de prevenire a multor probleme de sănătate. Cafeaua aromată va merge perfect combinată cu frișcă, înghețată, topping de ciocolată sau alcool. Adăugați în espresso un păhărel de rom de calitate și ronțăiți alături un fursec. Ziua va fi instantaneu mai veselă și munca va merge mai ușor.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cine nu iubește vișine în rom. Fructele proaspete combinate cu alcool sunt pe placul tuturor. Pe fundalul unei cafele Arabica delicioase de plantație, se creează o băutură interesantă. Are o aciditate scăzută, dar un corp complet și o dulceață delicată. Spuma este cremoasă, foarte pufoasă și consistentă.
Originea cafelei
Fermierii mici din Anzii înalți, de la care achiziționăm cafeaua de plantație, au grijă de arborii de cafea cu mare drag. Datorită accesului dificil la terenurile montane, ei nu administrează produse industriale nici nu stropesc cu substanțe chimice. Cafeaua din Puno se încadrează la nivelul cafelei din agricultura ecologică. Calitatea poate concura cu alte cafele din lume, deoarece în zonă se pune accentul pe soiul Arabica Typica, care se caracterizează printr-o calitate excelentă. Cireșele de cafea sunt recoltate continuu în timpul sezonului, se coc timp de 9-14 luni. Procesarea prin așa-numita spălare elimină pulpa și învelișul. Procesul exigent la apă (pentru producerea a 1 kg de cafea necesită până la 150 l de apă) își duce roadele. Cafeaua spălată are o aromă proaspătă și un corp complet. Cireșele se toarnă în rezervoare speciale, se elimină mecanic pulpa, iar boabele curățate fermentează în vasele de fermentație. Rezultatul sunt boabe de culoare verde până la gri, care trebuie uscate, fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare. Este întotdeauna necesar să se prevină formarea mucegaiului. Aromatizarea boabelor de cafea, se efectuează de prăjitorul nostru chiar înainte de prăjire. Le pulverizează cu ulei cu aromă naturală, conform dorințelor clientului, apoi le prăjește. În acest fel, mirosul se fixează adânc în cafea și atunci când se macină și se pregătește aroma se dezvăluie minunat.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.