Zmeură și mentă - cafea boabe
Cafeaua Arabica 100% conferă acestei cafele un corp plin și un gust răcoritor și fin de mentă. Adaosul de aromă naturală de zmeură asigură un gust dulce de zmeură coaptă și suculentă. Această combinație neobișnuită oferă o experiență gustativă de neuitat care nu ar trebui să lipsească din colecția dumneavoastră de cafea. Este ideală pentru o întâlnire plăcută cu prietenii sau pentru o după-amiază relaxantă în doi.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cafeaua cu aromă de zmeură și mentă se ridică perfect la înălțimea numelui său. Cafeaua Arabica de platație din munții Anzi din Peru este baza care îi conferă nu numai o lejeritate plăcută și un corp clar, dar și o spumă delicată și ușoară. Am adăugat la aceasta o notă răcoritoare de zmeură și mentă și am obținut o cafea care oferă o experiență de neuitat la fiecare înghițitură.
Originea cafelei
Pentru iubitorii de cafea, regiunea Puno, unde este cultivată această cafea Arabica de specialitate, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Însă, pentru cei care abia descoperă lumea cafelei, merită menționat faptul că dealurile peruane acoperite de arbori de cafea sunt sursa unora dintre cele mai bune cafele din lume.
Fiind unul dintre principalii producători de cafea de plantație, Peru se mândrește cu numeroase plantații ale căror produse sunt căutate de bariștii din întreaga lume. Varietatea Typica, cu arbori de cafea care ating până la patru metri înălțime, este o garanție a calității. Acești arbori se dezvoltă în climatul blând spre răcoros al Anzilor, care, împreună cu condițiile specifice ale solului, conferă boabelor de cafea un gust și o aromă unice.
Prelucrarea cafelei prin metoda de spălare, în care boabele roșii de cafea sunt curățate de pulpă și apoi supuse fermentării, este esențială pentru obținerea unui profil de aromă curat și proaspăt, care este apoi îmbogățit cu note naturale de zmeură și mentă.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă intenționați să utilizați cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat cu dozator, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. Dacă producătorul aparatului nu furnizează nicio informație despre cafeaua aromatizată, vă rugăm să urmați recomandările de mai jos. Aroma naturală cu care este aromatizată această cafea poate reacționa cu materialele plastice din rezervor la contact prelungit și le poate albi.
Aceeași regulă trebuie respectată și pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manuale și electrice). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Măcinați cafeaua potrivit pentru modul de preparare ales.
- Folosiți cel puțin 1,5-2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată pentru o ceașcă.
- Preparați cafeaua cu apă la o temperatură de aproximativ 95°C.